Carin Haircosmetics NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Carin Haircosmetics NV
Private companiesDepository Institutions • Carin Haircosmetics NV

Contactgegevens Carin Haircosmetics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carin Haircosmetics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carin Haircosmetics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kalkaartweg 6; 8430; Middelkerke, België

Telefoon (phone): 059 31 91 51 (+32-059 31 91 51) 059 31 91 51 (+32-059 31 91 51)

Fax (fax): 059 31 22 78 (+32-059 31 22 78) 059 31 22 78 (+32-059 31 22 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carin Haircosmetics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carin Haircosmetics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carin Haircosmetics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carin Haircosmetics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carin Haircosmetics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carin Haircosmetics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carin Haircosmetics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carin Haircosmetics NV
Products information Carin Haircosmetics NV

BTW identificatienummer (tax): BE06296783447
Ondernemingsnummer: 8175170898
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Hair treatment

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carin Haircosmetics NV
(Get full report from official database of BE for Carin Haircosmetics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carin Haircosmetics NV
Addition kinds of activities for Carin Haircosmetics NV

02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
35590600. ovens | Kilns
35829904. Persmachines, commerciële was- en droogreiniging | Pressing machines, commercial laundry and drycleaning
50850401. Bevestigingen, industrieel: moeren, bouten, schroeven, enz. | Fasteners, industrial: nuts, bolts, screws, etc.
54990000. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
59630401. Verkoop van apparaten, huis-naar-huis | Appliance sales, house-to-house
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij Carin Haircosmetics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carin Haircosmetics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carin Haircosmetics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carin Haircosmetics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

Zoek naar antwoorden van Carin Haircosmetics NV in sociale netwerken
Look for responds of Carin Haircosmetics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carin Haircosmetics NV. Laat een reactie achter voor Carin Haircosmetics NV. Carin Haircosmetics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carin Haircosmetics NV. Leave a respond for Carin Haircosmetics NV. Carin Haircosmetics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carin Haircosmetics NV op de google maps. Adres en contacten Carin Haircosmetics NV
Location of Carin Haircosmetics NV on the google maps. Address and contacts of Carin Haircosmetics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Carin Haircosmetics NV Carin Haircosmetics NV: DE DUINTRAPPERS WESTENDE | PIZZERIA MORETTI | Kunstmaan BVBA | Lambrecht Brandstoffen NV | Crion

Other related companies as Carin Haircosmetics NV: DE DUINTRAPPERS WESTENDE | PIZZERIA MORETTI | Kunstmaan BVBA | Lambrecht Brandstoffen NV | Crion

Carin Haircosmetics NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carin Haircosmetics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06296783447. Het bedrijf Carin Haircosmetics NV bevindt zich op het adres: Kalkaartweg 6; 8430; Middelkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Hair treatment.
De hoofdactiviteit van Carin Haircosmetics NV is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carin Haircosmetics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carin Haircosmetics NV, openstaande posities, locatie van Carin Haircosmetics NV op de kaart.

Carin Haircosmetics NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carin Haircosmetics NV, company assigned to the tax number BE06296783447. The company Carin Haircosmetics NV is located at the address: Kalkaartweg 6; 8430; Middelkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Equipment and Supplies. List of products are Hair treatment.
The main activity of Carin Haircosmetics NV is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Carin Haircosmetics NV is not available. You also can look at reviews of Carin Haircosmetics NV, open positions, location of Carin Haircosmetics NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carin Haircosmetics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carin Haircosmetics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carin Haircosmetics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carin Haircosmetics NV, employees, financial statistics.