Orye J-Rozencentrum

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Orye J-Rozencentrum

Contactgegevens Orye J-Rozencentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orye J-Rozencentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orye J-Rozencentrum

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stevoortse kiezel 253; 3512; Hasselt (Stevoort), België

Telefoon (phone): 011 59 24 17; 0494 16 11 90; 0495 23 93 62 (+32-011 59 24 17; 0494 16 11 90; 0495 23 93 62) 011 59 24 17; 0494 16 11 90; 0495 23 93 62 (+32-011 59 24 17; 0494 16 11 90; 0495 23 93 62)

Fax (fax): 011 74 07 60 (+32-011 74 07 60) 011 74 07 60 (+32-011 74 07 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orye J-Rozencentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orye J-Rozencentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orye J-Rozencentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orye J-Rozencentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orye J-Rozencentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orye J-Rozencentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orye J-Rozencentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orye J-Rozencentrum
Products information Orye J-Rozencentrum

BTW identificatienummer (tax): BE03399414062
Ondernemingsnummer: 9798675537
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Garden centres

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orye J-Rozencentrum
(Get full report from official database of BE for Orye J-Rozencentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orye J-Rozencentrum
Addition kinds of activities for Orye J-Rozencentrum

07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
17999903. Awning installatie | Awning installation
35520101. Stralende machines, textiel | Beaming machines, textile
38260300. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
50729900. Hardware, nec | Hardware, nec
72991104. Porter service | Porter service

Werken bij Orye J-Rozencentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orye J-Rozencentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orye J-Rozencentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orye J-Rozencentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van Orye J-Rozencentrum in sociale netwerken
Look for responds of Orye J-Rozencentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orye J-Rozencentrum. Laat een reactie achter voor Orye J-Rozencentrum. Orye J-Rozencentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orye J-Rozencentrum. Leave a respond for Orye J-Rozencentrum. Orye J-Rozencentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orye J-Rozencentrum op de google maps. Adres en contacten Orye J-Rozencentrum
Location of Orye J-Rozencentrum on the google maps. Address and contacts of Orye J-Rozencentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Orye J-Rozencentrum Orye J-Rozencentrum: Pouponnière (La) | DEXIA | PAUL CLAESSENS | Tropical | Griffy's

Other related companies as Orye J-Rozencentrum: Pouponnière (La) | DEXIA | PAUL CLAESSENS | Tropical | Griffy's

Orye J-Rozencentrum is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Orye J-Rozencentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03399414062. Het bedrijf Orye J-Rozencentrum bevindt zich op het adres: Stevoortse kiezel 253; 3512; Hasselt (Stevoort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Nurserymen. Lijst met producten zijn Garden centres.
De hoofdactiviteit van Orye J-Rozencentrum is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orye J-Rozencentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orye J-Rozencentrum, openstaande posities, locatie van Orye J-Rozencentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orye J-Rozencentrum is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Orye J-Rozencentrum, company assigned to the tax number BE03399414062. The company Orye J-Rozencentrum is located at the address: Stevoortse kiezel 253; 3512; Hasselt (Stevoort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Nurserymen. List of products are Garden centres.
The main activity of Orye J-Rozencentrum is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Orye J-Rozencentrum is not available. You also can look at reviews of Orye J-Rozencentrum, open positions, location of Orye J-Rozencentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orye J-Rozencentrum, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orye J-Rozencentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orye J-Rozencentrum, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orye J-Rozencentrum, employees, financial statistics.