LEGRAIN J & Fils

Contactgegevens LEGRAIN J & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEGRAIN J & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEGRAIN J & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Sallenelles 13; 7623; Brunehaut (Rongy), België

Telefoon (phone): 069 34 44 49 (+32-069 34 44 49) 069 34 44 49 (+32-069 34 44 49)

Fax (fax): +32 (16) 454-32-58 +32 (16) 454-32-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEGRAIN J & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEGRAIN J & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEGRAIN J & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEGRAIN J & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEGRAIN J & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEGRAIN J & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEGRAIN J & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEGRAIN J & Fils
Products information LEGRAIN J & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE01262573242
Ondernemingsnummer: 4634002685
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LEGRAIN J & Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEGRAIN J & Fils
(Get full report from official database of BE for LEGRAIN J & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEGRAIN J & Fils
Addition kinds of activities for LEGRAIN J & Fils

753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
09129912. Haai, vangen van | Shark, catching of
17310201. Geautomatiseerde besturingsinstallatie | Computerized controls installation
20230300. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
28650317. nitroaniline | Nitroaniline
37920000. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner

Werken bij LEGRAIN J & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEGRAIN J & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEGRAIN J & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEGRAIN J & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

Zoek naar antwoorden van LEGRAIN J & Fils in sociale netwerken
Look for responds of LEGRAIN J & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEGRAIN J & Fils. Laat een reactie achter voor LEGRAIN J & Fils. LEGRAIN J & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEGRAIN J & Fils. Leave a respond for LEGRAIN J & Fils. LEGRAIN J & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEGRAIN J & Fils op de google maps. Adres en contacten LEGRAIN J & Fils
Location of LEGRAIN J & Fils on the google maps. Address and contacts of LEGRAIN J & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come LEGRAIN J & Fils LEGRAIN J & Fils: Sint-Joanna | RADIO VRIE | JULIEN TASTENHOYE | OMER VAN HAUTE | Zoran Draganic

Other related companies as LEGRAIN J & Fils: Sint-Joanna | RADIO VRIE | JULIEN TASTENHOYE | OMER VAN HAUTE | Zoran Draganic

LEGRAIN J & Fils is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEGRAIN J & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01262573242. Het bedrijf LEGRAIN J & Fils bevindt zich op het adres: Rue de Sallenelles 13; 7623; Brunehaut (Rongy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Nurserymen. Producten gemaakt in LEGRAIN J & Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEGRAIN J & Fils is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEGRAIN J & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEGRAIN J & Fils, openstaande posities, locatie van LEGRAIN J & Fils op de kaart.

LEGRAIN J & Fils is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEGRAIN J & Fils, company assigned to the tax number BE01262573242. The company LEGRAIN J & Fils is located at the address: Rue de Sallenelles 13; 7623; Brunehaut (Rongy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Nurserymen. Products created in LEGRAIN J & Fils were not found.
The main activity of LEGRAIN J & Fils is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEGRAIN J & Fils is not available. You also can look at reviews of LEGRAIN J & Fils, open positions, location of LEGRAIN J & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEGRAIN J & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEGRAIN J & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEGRAIN J & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEGRAIN J & Fils, employees, financial statistics.