L. VAN VAERENBERGH

Contactgegevens L. VAN VAERENBERGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. VAN VAERENBERGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. VAN VAERENBERGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG 152; 9570; LIERDE, België

Telefoon (phone): 55423724 (+32-55423724) 55423724 (+32-55423724)

Fax (fax): +32 (13) 711-22-80 +32 (13) 711-22-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. VAN VAERENBERGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. VAN VAERENBERGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. VAN VAERENBERGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. VAN VAERENBERGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. VAN VAERENBERGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. VAN VAERENBERGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. VAN VAERENBERGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. VAN VAERENBERGH
Products information L. VAN VAERENBERGH

BTW identificatienummer (tax): BE08087280273
Ondernemingsnummer: 4304412841
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in L. VAN VAERENBERGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. VAN VAERENBERGH
(Get full report from official database of BE for L. VAN VAERENBERGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. VAN VAERENBERGH
Addition kinds of activities for L. VAN VAERENBERGH

07220300. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
35590104. Bont naaimachines | Fur sewing machines
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
39520215. Pyrografie materialen | Pyrography materials
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive

Werken bij L. VAN VAERENBERGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. VAN VAERENBERGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. VAN VAERENBERGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. VAN VAERENBERGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van L. VAN VAERENBERGH in sociale netwerken
Look for responds of L. VAN VAERENBERGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. VAN VAERENBERGH. Laat een reactie achter voor L. VAN VAERENBERGH. L. VAN VAERENBERGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. VAN VAERENBERGH. Leave a respond for L. VAN VAERENBERGH. L. VAN VAERENBERGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. VAN VAERENBERGH op de google maps. Adres en contacten L. VAN VAERENBERGH
Location of L. VAN VAERENBERGH on the google maps. Address and contacts of L. VAN VAERENBERGH

Andere gerelateerde bedrijven als come L. VAN VAERENBERGH L. VAN VAERENBERGH: DAGCENTRUM 'T BRUGSKE | MMM Edition | CR?DIT HUTOIS | Debaene Christine | TAES

Other related companies as L. VAN VAERENBERGH: DAGCENTRUM 'T BRUGSKE | MMM Edition | CR?DIT HUTOIS | Debaene Christine | TAES

L. VAN VAERENBERGH is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. VAN VAERENBERGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087280273. Het bedrijf L. VAN VAERENBERGH bevindt zich op het adres: STEENWEG 152; 9570; LIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in L. VAN VAERENBERGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. VAN VAERENBERGH is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. VAN VAERENBERGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. VAN VAERENBERGH, openstaande posities, locatie van L. VAN VAERENBERGH op de kaart.

L. VAN VAERENBERGH is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. VAN VAERENBERGH, company assigned to the tax number BE08087280273. The company L. VAN VAERENBERGH is located at the address: STEENWEG 152; 9570; LIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Notarissen. Products created in L. VAN VAERENBERGH were not found.
The main activity of L. VAN VAERENBERGH is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L. VAN VAERENBERGH is not available. You also can look at reviews of L. VAN VAERENBERGH, open positions, location of L. VAN VAERENBERGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. VAN VAERENBERGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. VAN VAERENBERGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. VAN VAERENBERGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. VAN VAERENBERGH, employees, financial statistics.