JAN MICHOEL

Contactgegevens JAN MICHOEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN MICHOEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN MICHOEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. J. VAN APERENSTR. 8; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33145177 (+32-33145177) 33145177 (+32-33145177)

Fax (fax): +32 (9) 942-58-55 +32 (9) 942-58-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN MICHOEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN MICHOEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN MICHOEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN MICHOEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN MICHOEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN MICHOEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN MICHOEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN MICHOEL
Products information JAN MICHOEL

BTW identificatienummer (tax): BE05877105712
Ondernemingsnummer: 7975219726
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JAN MICHOEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN MICHOEL
(Get full report from official database of BE for JAN MICHOEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN MICHOEL
Addition kinds of activities for JAN MICHOEL

354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
31449904. Sandalen, vrouwen | Sandals, women's
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast

Werken bij JAN MICHOEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN MICHOEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN MICHOEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN MICHOEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van JAN MICHOEL in sociale netwerken
Look for responds of JAN MICHOEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN MICHOEL. Laat een reactie achter voor JAN MICHOEL. JAN MICHOEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN MICHOEL. Leave a respond for JAN MICHOEL. JAN MICHOEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN MICHOEL op de google maps. Adres en contacten JAN MICHOEL
Location of JAN MICHOEL on the google maps. Address and contacts of JAN MICHOEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN MICHOEL JAN MICHOEL: TRICOT LECLERCQ | TER STEENE 4x4 CENTER NV | Mutualit茅 Professionnelle et Libre de la r茅gion Wallone | Tour (Caf茅 de la) | ETSO

Other related companies as JAN MICHOEL: TRICOT LECLERCQ | TER STEENE 4x4 CENTER NV | Mutualit茅 Professionnelle et Libre de la r茅gion Wallone | Tour (Caf茅 de la) | ETSO

JAN MICHOEL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN MICHOEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877105712. Het bedrijf JAN MICHOEL bevindt zich op het adres: BURG. J. VAN APERENSTR. 8; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in JAN MICHOEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN MICHOEL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN MICHOEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN MICHOEL, openstaande posities, locatie van JAN MICHOEL op de kaart.

JAN MICHOEL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN MICHOEL, company assigned to the tax number BE05877105712. The company JAN MICHOEL is located at the address: BURG. J. VAN APERENSTR. 8; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Notarissen. Products created in JAN MICHOEL were not found.
The main activity of JAN MICHOEL is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN MICHOEL is not available. You also can look at reviews of JAN MICHOEL, open positions, location of JAN MICHOEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN MICHOEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN MICHOEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN MICHOEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN MICHOEL, employees, financial statistics.