J. DE MEY

Contactgegevens J. DE MEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. DE MEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. DE MEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTEWINKEL 4; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50334917 (+32-50334917) 50334917 (+32-50334917)

Fax (fax): +32 (67) 382-89-28 +32 (67) 382-89-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. DE MEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. DE MEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. DE MEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. DE MEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. DE MEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. DE MEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. DE MEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. DE MEY
Products information J. DE MEY

BTW identificatienummer (tax): BE08194122314
Ondernemingsnummer: 7712646484
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in J. DE MEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. DE MEY
(Get full report from official database of BE for J. DE MEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. DE MEY
Addition kinds of activities for J. DE MEY

09210000. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
13110100. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
29110501. Asfalt of asfaltmaterialen, vervaardigd in raffinaderijen | Asphalt or asphaltic materials, made in refineries
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
41190103. Limousine verhuur, met chauffeur | Limousine rental, with driver
42210101. Bonen lift | Bean elevator
73891802. Handgereedschap ontwerpers | Hand tool designers
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
79110201. Kinderdansschool | Childrens' dancing school

Werken bij J. DE MEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. DE MEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. DE MEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. DE MEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen ( Oudenaarde-Ronse-Brakel) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van J. DE MEY in sociale netwerken
Look for responds of J. DE MEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. DE MEY. Laat een reactie achter voor J. DE MEY. J. DE MEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. DE MEY. Leave a respond for J. DE MEY. J. DE MEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. DE MEY op de google maps. Adres en contacten J. DE MEY
Location of J. DE MEY on the google maps. Address and contacts of J. DE MEY

Andere gerelateerde bedrijven als come J. DE MEY J. DE MEY: HANS PYNOO | P. MONARD | PAUL VAN HOOREBEKE | BAKKERIJ SCHAMPAERT | Li茅geois SA

Other related companies as J. DE MEY: HANS PYNOO | P. MONARD | PAUL VAN HOOREBEKE | BAKKERIJ SCHAMPAERT | Li茅geois SA

J. DE MEY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. DE MEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08194122314. Het bedrijf J. DE MEY bevindt zich op het adres: KORTEWINKEL 4; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in J. DE MEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. DE MEY is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. DE MEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. DE MEY, openstaande posities, locatie van J. DE MEY op de kaart.

J. DE MEY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. DE MEY, company assigned to the tax number BE08194122314. The company J. DE MEY is located at the address: KORTEWINKEL 4; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Notarissen. Products created in J. DE MEY were not found.
The main activity of J. DE MEY is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of J. DE MEY is not available. You also can look at reviews of J. DE MEY, open positions, location of J. DE MEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. DE MEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. DE MEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. DE MEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. DE MEY, employees, financial statistics.