IGNACE DEMEULEMEESTER

Contactgegevens IGNACE DEMEULEMEESTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IGNACE DEMEULEMEESTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

IGNACE DEMEULEMEESTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 10; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56688062 (+32-56688062) 56688062 (+32-56688062)

Fax (fax): +32 (50) 825-92-71 +32 (50) 825-92-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IGNACE DEMEULEMEESTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IGNACE DEMEULEMEESTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IGNACE DEMEULEMEESTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IGNACE DEMEULEMEESTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IGNACE DEMEULEMEESTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IGNACE DEMEULEMEESTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IGNACE DEMEULEMEESTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IGNACE DEMEULEMEESTER
Products information IGNACE DEMEULEMEESTER

BTW identificatienummer (tax): BE08859619140
Ondernemingsnummer: 7216888427
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in IGNACE DEMEULEMEESTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IGNACE DEMEULEMEESTER
(Get full report from official database of BE for IGNACE DEMEULEMEESTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor IGNACE DEMEULEMEESTER
Addition kinds of activities for IGNACE DEMEULEMEESTER

249301. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
01759901. appelboomgaard | Apple orchard
25429901. Palletrekken: behalve hout | Pallet racks: except wood
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
80699903. Geriatrische ziekenhuis | Geriatric hospital

Werken bij IGNACE DEMEULEMEESTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IGNACE DEMEULEMEESTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IGNACE DEMEULEMEESTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IGNACE DEMEULEMEESTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van IGNACE DEMEULEMEESTER in sociale netwerken
Look for responds of IGNACE DEMEULEMEESTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor IGNACE DEMEULEMEESTER. Laat een reactie achter voor IGNACE DEMEULEMEESTER. IGNACE DEMEULEMEESTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IGNACE DEMEULEMEESTER. Leave a respond for IGNACE DEMEULEMEESTER. IGNACE DEMEULEMEESTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IGNACE DEMEULEMEESTER op de google maps. Adres en contacten IGNACE DEMEULEMEESTER
Location of IGNACE DEMEULEMEESTER on the google maps. Address and contacts of IGNACE DEMEULEMEESTER

Andere gerelateerde bedrijven als come IGNACE DEMEULEMEESTER IGNACE DEMEULEMEESTER: COIFFURE JENNY & ROBERTO | SPORTZ.INST.SANCTA MARIA | WILLY BILLIET | Marly NV | IMPRIMERIE ROSSEL

Other related companies as IGNACE DEMEULEMEESTER: COIFFURE JENNY & ROBERTO | SPORTZ.INST.SANCTA MARIA | WILLY BILLIET | Marly NV | IMPRIMERIE ROSSEL

IGNACE DEMEULEMEESTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IGNACE DEMEULEMEESTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08859619140. Het bedrijf IGNACE DEMEULEMEESTER bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 10; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in IGNACE DEMEULEMEESTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IGNACE DEMEULEMEESTER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IGNACE DEMEULEMEESTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IGNACE DEMEULEMEESTER, openstaande posities, locatie van IGNACE DEMEULEMEESTER op de kaart.

IGNACE DEMEULEMEESTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IGNACE DEMEULEMEESTER, company assigned to the tax number BE08859619140. The company IGNACE DEMEULEMEESTER is located at the address: STATIESTRAAT 10; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Notarissen. Products created in IGNACE DEMEULEMEESTER were not found.
The main activity of IGNACE DEMEULEMEESTER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IGNACE DEMEULEMEESTER is not available. You also can look at reviews of IGNACE DEMEULEMEESTER, open positions, location of IGNACE DEMEULEMEESTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IGNACE DEMEULEMEESTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IGNACE DEMEULEMEESTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IGNACE DEMEULEMEESTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IGNACE DEMEULEMEESTER, employees, financial statistics.