CHRISTIAAN DE SMET

Contactgegevens CHRISTIAAN DE SMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAAN DE SMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAAN DE SMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLDREEF 43; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93657535 (+32-93657535) 93657535 (+32-93657535)

Fax (fax): +32 (86) 204-56-24 +32 (86) 204-56-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAAN DE SMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAAN DE SMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAAN DE SMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAAN DE SMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAAN DE SMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAAN DE SMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAAN DE SMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAAN DE SMET
Products information CHRISTIAAN DE SMET

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CHRISTIAAN DE SMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAAN DE SMET
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAAN DE SMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAAN DE SMET
Addition kinds of activities for CHRISTIAAN DE SMET

254103. Teller en wastafel | Counter and sink tops
769903. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
20410102. Cakemeel | Cake flour
32950209. Kaolien, gemalen of anderszins behandeld | Kaolin, ground or otherwise treated
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores

Werken bij CHRISTIAAN DE SMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAAN DE SMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAAN DE SMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAAN DE SMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAAN DE SMET in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAAN DE SMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAAN DE SMET. Laat een reactie achter voor CHRISTIAAN DE SMET. CHRISTIAAN DE SMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAAN DE SMET. Leave a respond for CHRISTIAAN DE SMET. CHRISTIAAN DE SMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAAN DE SMET op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAAN DE SMET
Location of CHRISTIAAN DE SMET on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAAN DE SMET

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAAN DE SMET CHRISTIAAN DE SMET: MAJORELLE JOCELYNE | GYBELS | Bachy S | F.S.T. | J.C. LIEUTENANT

Other related companies as CHRISTIAAN DE SMET: MAJORELLE JOCELYNE | GYBELS | Bachy S | F.S.T. | J.C. LIEUTENANT

CHRISTIAAN DE SMET is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAAN DE SMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf CHRISTIAAN DE SMET bevindt zich op het adres: SCHOOLDREEF 43; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in CHRISTIAAN DE SMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAAN DE SMET is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAAN DE SMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAAN DE SMET, openstaande posities, locatie van CHRISTIAAN DE SMET op de kaart.

CHRISTIAAN DE SMET is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAAN DE SMET, company assigned to the tax number BE08230102539. The company CHRISTIAAN DE SMET is located at the address: SCHOOLDREEF 43; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Notarissen. Products created in CHRISTIAAN DE SMET were not found.
The main activity of CHRISTIAAN DE SMET is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAAN DE SMET is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAAN DE SMET, open positions, location of CHRISTIAAN DE SMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAAN DE SMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAAN DE SMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAAN DE SMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAAN DE SMET, employees, financial statistics.