Vileyn J

Contactgegevens Vileyn J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vileyn J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vileyn J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kokstraat 9; 8620; Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): 058 23 30 60 (+32-058 23 30 60) 058 23 30 60 (+32-058 23 30 60)

Fax (fax): 058 23 89 61 (+32-058 23 89 61) 058 23 89 61 (+32-058 23 89 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vileyn J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vileyn J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vileyn J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vileyn J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vileyn J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vileyn J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vileyn J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vileyn J
Products information Vileyn J

BTW identificatienummer (tax): BE09803619384
Ondernemingsnummer: 4615600585
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Vileyn J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notaries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vileyn J
(Get full report from official database of BE for Vileyn J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vileyn J
Addition kinds of activities for Vileyn J

204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
14220101. Landbouwkalksteen, grond | Agricultural limestone, ground
35240000. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
73130101. Radio reclame vertegenwoordiger | Radio advertising representative

Werken bij Vileyn J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vileyn J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vileyn J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vileyn J. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van Vileyn J in sociale netwerken
Look for responds of Vileyn J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vileyn J. Laat een reactie achter voor Vileyn J. Vileyn J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vileyn J. Leave a respond for Vileyn J. Vileyn J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vileyn J op de google maps. Adres en contacten Vileyn J
Location of Vileyn J on the google maps. Address and contacts of Vileyn J

Andere gerelateerde bedrijven als come Vileyn J Vileyn J: INTERNATIONAL SAVE THE CHILDREN ALLIANCE | CELIS R. CARROSSERIE | Petit Didier Garage | DE COCK GUY | JACKERS

Other related companies as Vileyn J: INTERNATIONAL SAVE THE CHILDREN ALLIANCE | CELIS R. CARROSSERIE | Petit Didier Garage | DE COCK GUY | JACKERS

Vileyn J is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vileyn J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09803619384. Het bedrijf Vileyn J bevindt zich op het adres: Kokstraat 9; 8620; Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Notaries. Producten gemaakt in Vileyn J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vileyn J is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vileyn J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vileyn J, openstaande posities, locatie van Vileyn J op de kaart.

Vileyn J is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vileyn J, company assigned to the tax number BE09803619384. The company Vileyn J is located at the address: Kokstraat 9; 8620; Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Notaries. Products created in Vileyn J were not found.
The main activity of Vileyn J is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vileyn J is not available. You also can look at reviews of Vileyn J, open positions, location of Vileyn J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vileyn J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vileyn J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vileyn J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vileyn J, employees, financial statistics.