INTERFLAM NV

Contactgegevens INTERFLAM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERFLAM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERFLAM NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Valkenputstr. 3 2140 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-21-41-65 32-33-21-41-65

Fax (fax): 32-33-21-67-39 32-33-21-67-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERFLAM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERFLAM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERFLAM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERFLAM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERFLAM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERFLAM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERFLAM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERFLAM NV
Products information INTERFLAM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01954711914
Ondernemingsnummer: 7602508544
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 794,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in INTERFLAM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Central heating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERFLAM NV
(Get full report from official database of BE for INTERFLAM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERFLAM NV
Addition kinds of activities for INTERFLAM NV

7374. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
072302. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
20769902. Kokosnootolie | Coconut oil
26790301. Wallpaper, reliëf kunststof: gemaakt op textielbekleding | Wallpaper, embossed plastic: made on textile backing
33169900. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
34919900. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
87119905. Elektrische of elektronische engineering | Electrical or electronic engineering

Werken bij INTERFLAM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERFLAM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERFLAM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERFLAM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van INTERFLAM NV in sociale netwerken
Look for responds of INTERFLAM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERFLAM NV. Laat een reactie achter voor INTERFLAM NV. INTERFLAM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERFLAM NV. Leave a respond for INTERFLAM NV. INTERFLAM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERFLAM NV op de google maps. Adres en contacten INTERFLAM NV
Location of INTERFLAM NV on the google maps. Address and contacts of INTERFLAM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERFLAM NV INTERFLAM NV: R. SKILL FC D'IVOZ-RAMET | TAVERNE DU LION | D'Hauwers E | ALAIN AUSTEN | Auspert & Cie SPRL

Other related companies as INTERFLAM NV: R. SKILL FC D'IVOZ-RAMET | TAVERNE DU LION | D'Hauwers E | ALAIN AUSTEN | Auspert & Cie SPRL

INTERFLAM NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERFLAM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01954711914. Het bedrijf INTERFLAM NV bevindt zich op het adres: Valkenputstr. 3 2140 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 794,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Central heating systems. Producten gemaakt in INTERFLAM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERFLAM NV is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERFLAM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERFLAM NV, openstaande posities, locatie van INTERFLAM NV op de kaart.

INTERFLAM NV is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is INTERFLAM NV, company assigned to the tax number BE01954711914. The company INTERFLAM NV is located at the address: Valkenputstr. 3 2140 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 794,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Central heating systems. Products created in INTERFLAM NV were not found.
The main activity of INTERFLAM NV is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERFLAM NV is not available. You also can look at reviews of INTERFLAM NV, open positions, location of INTERFLAM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERFLAM NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERFLAM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERFLAM NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERFLAM NV, employees, financial statistics.