P. POOT/PAUL POOT

Contactgegevens P. POOT/PAUL POOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. POOT/PAUL POOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. POOT/PAUL POOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 104; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25210796 (+32-25210796) 25210796 (+32-25210796)

Fax (fax): +32 (58) 620-33-29 +32 (58) 620-33-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. POOT/PAUL POOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. POOT/PAUL POOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. POOT/PAUL POOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. POOT/PAUL POOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. POOT/PAUL POOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. POOT/PAUL POOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. POOT/PAUL POOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. POOT/PAUL POOT
Products information P. POOT/PAUL POOT

BTW identificatienummer (tax): BE02886077880
Ondernemingsnummer: 8647033691
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Notaires.

Product categorie (product category): Notaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. POOT/PAUL POOT
(Get full report from official database of BE for P. POOT/PAUL POOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. POOT/PAUL POOT
Addition kinds of activities for P. POOT/PAUL POOT

799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
09190101. Walvisvissen | Whale fishing
17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
22620104. Plisse printing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Plisse printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
28910206. Lijm | Glue

Werken bij P. POOT/PAUL POOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. POOT/PAUL POOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. POOT/PAUL POOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. POOT/PAUL POOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker in broodjeszaak (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een broodjeszaak in Kortrijk zijn we op zoek naar meerdere verkoopsmedewerkers. Als verkoopster/verkoper ben je verantwoordelijk voor het bedienen van je klanten, het maken van broodjes, klaarmaken van bestellingen, ...

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

Zoek naar antwoorden van P. POOT/PAUL POOT in sociale netwerken
Look for responds of P. POOT/PAUL POOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. POOT/PAUL POOT. Laat een reactie achter voor P. POOT/PAUL POOT. P. POOT/PAUL POOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. POOT/PAUL POOT. Leave a respond for P. POOT/PAUL POOT. P. POOT/PAUL POOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. POOT/PAUL POOT op de google maps. Adres en contacten P. POOT/PAUL POOT
Location of P. POOT/PAUL POOT on the google maps. Address and contacts of P. POOT/PAUL POOT

Andere gerelateerde bedrijven als come P. POOT/PAUL POOT P. POOT/PAUL POOT: Van Herreweghe BVBA | MUTUALIT? PROFES. & LIBRE | Inter Ferry Boats NV | DE REEVE | BAGELEC

Other related companies as P. POOT/PAUL POOT: Van Herreweghe BVBA | MUTUALIT? PROFES. & LIBRE | Inter Ferry Boats NV | DE REEVE | BAGELEC

P. POOT/PAUL POOT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. POOT/PAUL POOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886077880. Het bedrijf P. POOT/PAUL POOT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 104; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Notaires. Lijst met producten zijn Services: Notaires..
De hoofdactiviteit van P. POOT/PAUL POOT is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. POOT/PAUL POOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. POOT/PAUL POOT, openstaande posities, locatie van P. POOT/PAUL POOT op de kaart.

P. POOT/PAUL POOT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. POOT/PAUL POOT, company assigned to the tax number BE02886077880. The company P. POOT/PAUL POOT is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 104; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Notaires. List of products are Services: Notaires..
The main activity of P. POOT/PAUL POOT is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P. POOT/PAUL POOT is not available. You also can look at reviews of P. POOT/PAUL POOT, open positions, location of P. POOT/PAUL POOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. POOT/PAUL POOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. POOT/PAUL POOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. POOT/PAUL POOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. POOT/PAUL POOT, employees, financial statistics.