JEAN-PAUL GREGOIRE

Contactgegevens JEAN-PAUL GREGOIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PAUL GREGOIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PAUL GREGOIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONTIGNY 46; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71326681 (+32-71326681) 71326681 (+32-71326681)

Fax (fax): +32 (53) 845-79-27 +32 (53) 845-79-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PAUL GREGOIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PAUL GREGOIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PAUL GREGOIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PAUL GREGOIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PAUL GREGOIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PAUL GREGOIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PAUL GREGOIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PAUL GREGOIRE
Products information JEAN-PAUL GREGOIRE

BTW identificatienummer (tax): BE05917480468
Ondernemingsnummer: 1998382568
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Notaires.

Product categorie (product category): Notaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PAUL GREGOIRE
(Get full report from official database of BE for JEAN-PAUL GREGOIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PAUL GREGOIRE
Addition kinds of activities for JEAN-PAUL GREGOIRE

799303. arcades | Arcades
07510102. Verbeteringsdiensten voor de zuivelfabriek | Dairy herd improvement association services
36990404. Geluidssignaalapparatuur, elektrisch | Sound signaling devices, electrical
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij JEAN-PAUL GREGOIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PAUL GREGOIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PAUL GREGOIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PAUL GREGOIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

Zoek naar antwoorden van JEAN-PAUL GREGOIRE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PAUL GREGOIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PAUL GREGOIRE. Laat een reactie achter voor JEAN-PAUL GREGOIRE. JEAN-PAUL GREGOIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PAUL GREGOIRE. Leave a respond for JEAN-PAUL GREGOIRE. JEAN-PAUL GREGOIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PAUL GREGOIRE op de google maps. Adres en contacten JEAN-PAUL GREGOIRE
Location of JEAN-PAUL GREGOIRE on the google maps. Address and contacts of JEAN-PAUL GREGOIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PAUL GREGOIRE JEAN-PAUL GREGOIRE: Banque Crédit Commercial | LINTHOUDT | F.A.C.O. | GRAFISCH BURO VERDONCK E. | PETER DEVOOGHT

Other related companies as JEAN-PAUL GREGOIRE: Banque Crédit Commercial | LINTHOUDT | F.A.C.O. | GRAFISCH BURO VERDONCK E. | PETER DEVOOGHT

JEAN-PAUL GREGOIRE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PAUL GREGOIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05917480468. Het bedrijf JEAN-PAUL GREGOIRE bevindt zich op het adres: RUE DE MONTIGNY 46; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Notaires. Lijst met producten zijn Services: Notaires..
De hoofdactiviteit van JEAN-PAUL GREGOIRE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PAUL GREGOIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PAUL GREGOIRE, openstaande posities, locatie van JEAN-PAUL GREGOIRE op de kaart.

JEAN-PAUL GREGOIRE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PAUL GREGOIRE, company assigned to the tax number BE05917480468. The company JEAN-PAUL GREGOIRE is located at the address: RUE DE MONTIGNY 46; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Notaires. List of products are Services: Notaires..
The main activity of JEAN-PAUL GREGOIRE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PAUL GREGOIRE is not available. You also can look at reviews of JEAN-PAUL GREGOIRE, open positions, location of JEAN-PAUL GREGOIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PAUL GREGOIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PAUL GREGOIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PAUL GREGOIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PAUL GREGOIRE, employees, financial statistics.