J.P. VERNIMMEN

Contactgegevens J.P. VERNIMMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.P. VERNIMMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.P. VERNIMMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE FOR?T DE SOIGNES 252; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23581101 (+32-23581101) 23581101 (+32-23581101)

Fax (fax): +32 (60) 917-40-29 +32 (60) 917-40-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.P. VERNIMMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.P. VERNIMMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.P. VERNIMMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.P. VERNIMMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.P. VERNIMMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.P. VERNIMMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.P. VERNIMMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.P. VERNIMMEN
Products information J.P. VERNIMMEN

BTW identificatienummer (tax): BE01758880615
Ondernemingsnummer: 5612609863
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Notaires.

Product categorie (product category): Notaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.P. VERNIMMEN
(Get full report from official database of BE for J.P. VERNIMMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.P. VERNIMMEN
Addition kinds of activities for J.P. VERNIMMEN

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
493199. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
09190000. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
12310100. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
13110300. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
50230405. Houten vloer | Wood flooring
79970400. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs

Werken bij J.P. VERNIMMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.P. VERNIMMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.P. VERNIMMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.P. VERNIMMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van J.P. VERNIMMEN in sociale netwerken
Look for responds of J.P. VERNIMMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.P. VERNIMMEN. Laat een reactie achter voor J.P. VERNIMMEN. J.P. VERNIMMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.P. VERNIMMEN. Leave a respond for J.P. VERNIMMEN. J.P. VERNIMMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.P. VERNIMMEN op de google maps. Adres en contacten J.P. VERNIMMEN
Location of J.P. VERNIMMEN on the google maps. Address and contacts of J.P. VERNIMMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come J.P. VERNIMMEN J.P. VERNIMMEN: Schoenen Sofie | PATRICK | RELAIS DU MARQUIS *** | NOUVELLES FRONTI?RES | ADECCO

Other related companies as J.P. VERNIMMEN: Schoenen Sofie | PATRICK | RELAIS DU MARQUIS *** | NOUVELLES FRONTI?RES | ADECCO

J.P. VERNIMMEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.P. VERNIMMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758880615. Het bedrijf J.P. VERNIMMEN bevindt zich op het adres: AVENUE DE FOR?T DE SOIGNES 252; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Notaires. Lijst met producten zijn Services: Notaires..
De hoofdactiviteit van J.P. VERNIMMEN is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.P. VERNIMMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.P. VERNIMMEN, openstaande posities, locatie van J.P. VERNIMMEN op de kaart.

J.P. VERNIMMEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.P. VERNIMMEN, company assigned to the tax number BE01758880615. The company J.P. VERNIMMEN is located at the address: AVENUE DE FOR?T DE SOIGNES 252; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Notaires. List of products are Services: Notaires..
The main activity of J.P. VERNIMMEN is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J.P. VERNIMMEN is not available. You also can look at reviews of J.P. VERNIMMEN, open positions, location of J.P. VERNIMMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.P. VERNIMMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.P. VERNIMMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.P. VERNIMMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.P. VERNIMMEN, employees, financial statistics.