HUIS DE JAEGER

Contactgegevens HUIS DE JAEGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE JAEGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE JAEGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINGENSESTEENWEG 117; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51655576 (+32-51655576) 51655576 (+32-51655576)

Fax (fax): +32 (83) 583-92-61 +32 (83) 583-92-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE JAEGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE JAEGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE JAEGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE JAEGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE JAEGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE JAEGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE JAEGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE JAEGER
Products information HUIS DE JAEGER

BTW identificatienummer (tax): BE06578308105
Ondernemingsnummer: 8132598876
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HUIS DE JAEGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-foodwinkels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE JAEGER
(Get full report from official database of BE for HUIS DE JAEGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE JAEGER
Addition kinds of activities for HUIS DE JAEGER

9451. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
16290302. Golfbaanconstructie | Golf course construction
32720700. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
35780200. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
36740306. Zonnepanelen | Solar cells
38210400. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
51699905. Boorselder | Drilling mud
89990101. Artiest | Artist

Werken bij HUIS DE JAEGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE JAEGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE JAEGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE JAEGER. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE JAEGER in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE JAEGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE JAEGER. Laat een reactie achter voor HUIS DE JAEGER. HUIS DE JAEGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE JAEGER. Leave a respond for HUIS DE JAEGER. HUIS DE JAEGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE JAEGER op de google maps. Adres en contacten HUIS DE JAEGER
Location of HUIS DE JAEGER on the google maps. Address and contacts of HUIS DE JAEGER

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE JAEGER HUIS DE JAEGER: KAPSALON HAIRSTYLISTE | MOBISTAR CENTER FORT JACO | A Mi Poil | Clichic Coiffure | Transport Jost et Cie S.A.

Other related companies as HUIS DE JAEGER: KAPSALON HAIRSTYLISTE | MOBISTAR CENTER FORT JACO | A Mi Poil | Clichic Coiffure | Transport Jost et Cie S.A.

HUIS DE JAEGER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE JAEGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06578308105. Het bedrijf HUIS DE JAEGER bevindt zich op het adres: WINGENSESTEENWEG 117; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 168,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-foodwinkels. Producten gemaakt in HUIS DE JAEGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DE JAEGER is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE JAEGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE JAEGER, openstaande posities, locatie van HUIS DE JAEGER op de kaart.

HUIS DE JAEGER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE JAEGER, company assigned to the tax number BE06578308105. The company HUIS DE JAEGER is located at the address: WINGENSESTEENWEG 117; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 168,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-foodwinkels. Products created in HUIS DE JAEGER were not found.
The main activity of HUIS DE JAEGER is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE JAEGER is not available. You also can look at reviews of HUIS DE JAEGER, open positions, location of HUIS DE JAEGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE JAEGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE JAEGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE JAEGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE JAEGER, employees, financial statistics.