WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV

Contactgegevens WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark Noord 25; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 778 05 69 (+32-03 778 05 69) 03 778 05 69 (+32-03 778 05 69)

Fax (fax): 03 778 07 59 (+32-03 778 07 59) 03 778 07 59 (+32-03 778 07 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV
Products information WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01140899658
Ondernemingsnummer: 7462158203
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV
(Get full report from official database of BE for WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV
Addition kinds of activities for WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV

737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
13890205. Survey wells | Surveying wells
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
25319904. Stoelen, tafel en arm | Chairs, table and arm
27520502. Kaarten, gelithografeerd | Maps, lithographed
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

Zoek naar antwoorden van WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV in sociale netwerken
Look for responds of WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV. Laat een reactie achter voor WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV. WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV. Leave a respond for WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV. WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV op de google maps. Adres en contacten WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV
Location of WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV on the google maps. Address and contacts of WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV: Raes Y | D. GOVAERTS | ANONIEME ALCOHOLISTEN | CLIMACENTER | ROMMELAERE NV

Other related companies as WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV: Raes Y | D. GOVAERTS | ANONIEME ALCOHOLISTEN | CLIMACENTER | ROMMELAERE NV

WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01140899658. Het bedrijf WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV bevindt zich op het adres: Industriepark Noord 25; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, openstaande posities, locatie van WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV op de kaart.

WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, company assigned to the tax number BE01140899658. The company WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV is located at the address: Industriepark Noord 25; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV were not found.
The main activity of WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV is not available. You also can look at reviews of WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, open positions, location of WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WYMEERSCH BREIGOEDEREN NV, employees, financial statistics.