Wkultra

Contactgegevens Wkultra: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wkultra: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wkultra

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fort Lapin 13; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 67 32 73 (+32-050 67 32 73) 050 67 32 73 (+32-050 67 32 73)

Fax (fax): +32 (86) 952-34-24 +32 (86) 952-34-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wkultra: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wkultra"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wkultra"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wkultra, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wkultra. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wkultra, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wkultra. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wkultra
Products information Wkultra

BTW identificatienummer (tax): BE05880676269
Ondernemingsnummer: 7140533447
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Wkultra zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wkultra
(Get full report from official database of BE for Wkultra)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wkultra
Addition kinds of activities for Wkultra

399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
556199. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
24939901. Bulletin boards, kurk | Bulletin boards, cork
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
32910706. Wietstones, kunstmatig | Whetstones, artificial
61110103. Federale nationale hypotheekvereniging | Federal national mortgage association

Werken bij Wkultra: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wkultra: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wkultra. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wkultra. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

Zoek naar antwoorden van Wkultra in sociale netwerken
Look for responds of Wkultra in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wkultra. Laat een reactie achter voor Wkultra. Wkultra bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wkultra. Leave a respond for Wkultra. Wkultra on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wkultra op de google maps. Adres en contacten Wkultra
Location of Wkultra on the google maps. Address and contacts of Wkultra

Andere gerelateerde bedrijven als come Wkultra Wkultra: Honnay F | Atelier 4 | Centre d'Initiation 脿 l'Environnement et 脿 la Nature | A.D.D. | D'Artagnan

Other related companies as Wkultra: Honnay F | Atelier 4 | Centre d'Initiation 脿 l'Environnement et 脿 la Nature | A.D.D. | D'Artagnan

Wkultra is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wkultra, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05880676269. Het bedrijf Wkultra bevindt zich op het adres: Fort Lapin 13; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Wkultra zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wkultra is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wkultra is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wkultra, openstaande posities, locatie van Wkultra op de kaart.

Wkultra is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wkultra, company assigned to the tax number BE05880676269. The company Wkultra is located at the address: Fort Lapin 13; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Wkultra were not found.
The main activity of Wkultra is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wkultra is not available. You also can look at reviews of Wkultra, open positions, location of Wkultra on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wkultra, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wkultra, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wkultra, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wkultra, employees, financial statistics.