Kurt

Contactgegevens Kurt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kurt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kurt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Felix D'Hoopstraat 27; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 16 72 (+32-051 40 16 72) 051 40 16 72 (+32-051 40 16 72)

Fax (fax): +32 (61) 967-77-80 +32 (61) 967-77-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kurt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kurt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kurt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kurt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kurt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kurt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kurt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kurt
Products information Kurt

BTW identificatienummer (tax): BE09995330810
Ondernemingsnummer: 1337829589
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Kurt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kurt
(Get full report from official database of BE for Kurt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kurt
Addition kinds of activities for Kurt

336501. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
28999905. Koolstof verwijderend oplosmiddel | Carbon removing solvent
33560502. Tin- en tinlegering: rollen, tekenen of extruderen | Tin and tin alloy: rolling, drawing, or extruding
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems
50910502. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment

Werken bij Kurt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kurt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kurt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kurt. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van Kurt in sociale netwerken
Look for responds of Kurt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kurt. Laat een reactie achter voor Kurt. Kurt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kurt. Leave a respond for Kurt. Kurt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kurt op de google maps. Adres en contacten Kurt
Location of Kurt on the google maps. Address and contacts of Kurt

Andere gerelateerde bedrijven als come Kurt Kurt: FRITUUR GUY | Autostuc NV | JEAN-MICHEL LAMBERMONT | Embuscade (L') | Gabriele Bozzi

Other related companies as Kurt: FRITUUR GUY | Autostuc NV | JEAN-MICHEL LAMBERMONT | Embuscade (L') | Gabriele Bozzi

Kurt is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kurt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09995330810. Het bedrijf Kurt bevindt zich op het adres: Felix D'Hoopstraat 27; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Kurt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kurt is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kurt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kurt, openstaande posities, locatie van Kurt op de kaart.

Kurt is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kurt, company assigned to the tax number BE09995330810. The company Kurt is located at the address: Felix D'Hoopstraat 27; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Kurt were not found.
The main activity of Kurt is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kurt is not available. You also can look at reviews of Kurt, open positions, location of Kurt on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kurt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kurt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kurt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kurt, employees, financial statistics.