Weckhuysen J Fashion

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Weckhuysen J Fashion
Private companiesLeather and Leather Products • Weckhuysen J Fashion

Contactgegevens Weckhuysen J Fashion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weckhuysen J Fashion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weckhuysen J Fashion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Konijntjesberg 3; 3200; Aarschot, België

Telefoon (phone): 016 57 36 08; 016 56 59 63 (+32-016 57 36 08; 016 56 59 63) 016 57 36 08; 016 56 59 63 (+32-016 57 36 08; 016 56 59 63)

Fax (fax): 016 57 36 08 (+32-016 57 36 08) 016 57 36 08 (+32-016 57 36 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weckhuysen J Fashion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weckhuysen J Fashion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weckhuysen J Fashion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weckhuysen J Fashion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weckhuysen J Fashion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weckhuysen J Fashion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weckhuysen J Fashion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weckhuysen J Fashion
Products information Weckhuysen J Fashion

BTW identificatienummer (tax): BE06122100830
Ondernemingsnummer: 2625976562
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Weckhuysen J Fashion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weckhuysen J Fashion
(Get full report from official database of BE for Weckhuysen J Fashion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weckhuysen J Fashion
Addition kinds of activities for Weckhuysen J Fashion

205200. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
33120303. Ingots, staal | Ingots, steel
36120307. Ontstekingstransformatoren, bestemd voor gebruik op brandstofbranders | Ignition transformers, for use on domestic fuel burners
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal

Werken bij Weckhuysen J Fashion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weckhuysen J Fashion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weckhuysen J Fashion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weckhuysen J Fashion. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van Weckhuysen J Fashion in sociale netwerken
Look for responds of Weckhuysen J Fashion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weckhuysen J Fashion. Laat een reactie achter voor Weckhuysen J Fashion. Weckhuysen J Fashion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weckhuysen J Fashion. Leave a respond for Weckhuysen J Fashion. Weckhuysen J Fashion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weckhuysen J Fashion op de google maps. Adres en contacten Weckhuysen J Fashion
Location of Weckhuysen J Fashion on the google maps. Address and contacts of Weckhuysen J Fashion

Andere gerelateerde bedrijven als come Weckhuysen J Fashion Weckhuysen J Fashion: LEONARDUS DIRKS | Bar J-P | HERMAN VLASSENBROECK | RENE VANDEBROUCK | TOKO MANO

Other related companies as Weckhuysen J Fashion: LEONARDUS DIRKS | Bar J-P | HERMAN VLASSENBROECK | RENE VANDEBROUCK | TOKO MANO

Weckhuysen J Fashion is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weckhuysen J Fashion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06122100830. Het bedrijf Weckhuysen J Fashion bevindt zich op het adres: Konijntjesberg 3; 3200; Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 260,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Weckhuysen J Fashion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weckhuysen J Fashion is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weckhuysen J Fashion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weckhuysen J Fashion, openstaande posities, locatie van Weckhuysen J Fashion op de kaart.

Weckhuysen J Fashion is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weckhuysen J Fashion, company assigned to the tax number BE06122100830. The company Weckhuysen J Fashion is located at the address: Konijntjesberg 3; 3200; Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 260,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Weckhuysen J Fashion were not found.
The main activity of Weckhuysen J Fashion is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Weckhuysen J Fashion is not available. You also can look at reviews of Weckhuysen J Fashion, open positions, location of Weckhuysen J Fashion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weckhuysen J Fashion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weckhuysen J Fashion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weckhuysen J Fashion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weckhuysen J Fashion, employees, financial statistics.