VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV

Contactgegevens VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ballingsweg 7; 9620; Zottegem (Grotenberge), België

Telefoon (phone): 09 361 08 15 (+32-09 361 08 15) 09 361 08 15 (+32-09 361 08 15)

Fax (fax): 09 361 08 21 (+32-09 361 08 21) 09 361 08 21 (+32-09 361 08 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV
Products information VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02504852294
Ondernemingsnummer: 3611999511
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV
(Get full report from official database of BE for VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV
Addition kinds of activities for VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV

7933. Bowling centra | Bowling centers
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
20150704. Konijn, verwerkt: vers | Rabbit, processed: fresh
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
50870500. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
62110203. Verkoop van beleggingscertificaten | Investment certificate sales

Werken bij VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV in sociale netwerken
Look for responds of VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV. Laat een reactie achter voor VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV. VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV. Leave a respond for VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV. VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV op de google maps. Adres en contacten VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV
Location of VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV on the google maps. Address and contacts of VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV: Hydroflex Waterbed | Sarah Pacini-Lucienne | Oscar Bijoux | Fop Shop | Hochworthy Holdings

Other related companies as VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV: Hydroflex Waterbed | Sarah Pacini-Lucienne | Oscar Bijoux | Fop Shop | Hochworthy Holdings

VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02504852294. Het bedrijf VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV bevindt zich op het adres: Ballingsweg 7; 9620; Zottegem (Grotenberge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 306,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, openstaande posities, locatie van VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV op de kaart.

VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, company assigned to the tax number BE02504852294. The company VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV is located at the address: Ballingsweg 7; 9620; Zottegem (Grotenberge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 306,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV were not found.
The main activity of VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV is not available. You also can look at reviews of VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, open positions, location of VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLEESWAREN SUPREMA ROELANDT NV, employees, financial statistics.