Vlaamse Pannenkoeken

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Vlaamse Pannenkoeken

Contactgegevens Vlaamse Pannenkoeken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Pannenkoeken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Pannenkoeken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heifortstraat 75; 9940; Evergem (Ertvelde), België

Telefoon (phone): 09 344 60 22 (+32-09 344 60 22) 09 344 60 22 (+32-09 344 60 22)

Fax (fax): 09 344 60 22 (+32-09 344 60 22) 09 344 60 22 (+32-09 344 60 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Pannenkoeken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Pannenkoeken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Pannenkoeken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Pannenkoeken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Pannenkoeken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Pannenkoeken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Pannenkoeken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Pannenkoeken
Products information Vlaamse Pannenkoeken

BTW identificatienummer (tax): BE01585296630
Ondernemingsnummer: 3268127441
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Vlaamse Pannenkoeken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Pannenkoeken
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Pannenkoeken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Pannenkoeken
Addition kinds of activities for Vlaamse Pannenkoeken

2655. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
013399. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
23110202. Overjassen en topcoats: mannen, jongeren en jongens | Overcoats and topcoats: men's, youths' and boys'
24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
36740302. Fotogeleidende cellen | Photoconductive cells
65530000. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
78220000. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij Vlaamse Pannenkoeken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Pannenkoeken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Pannenkoeken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Pannenkoeken. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp Schoten-Wijnegem-Deurne (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Pannenkoeken in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Pannenkoeken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Pannenkoeken. Laat een reactie achter voor Vlaamse Pannenkoeken. Vlaamse Pannenkoeken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Pannenkoeken. Leave a respond for Vlaamse Pannenkoeken. Vlaamse Pannenkoeken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Pannenkoeken op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Pannenkoeken
Location of Vlaamse Pannenkoeken on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Pannenkoeken

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Pannenkoeken Vlaamse Pannenkoeken: Wisma BVBA | De Buyser G | Pondant C | COLRUYT | GARAGE CENTRAL

Other related companies as Vlaamse Pannenkoeken: Wisma BVBA | De Buyser G | Pondant C | COLRUYT | GARAGE CENTRAL

Vlaamse Pannenkoeken is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Pannenkoeken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585296630. Het bedrijf Vlaamse Pannenkoeken bevindt zich op het adres: Heifortstraat 75; 9940; Evergem (Ertvelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Vlaamse Pannenkoeken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Pannenkoeken is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Pannenkoeken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Pannenkoeken, openstaande posities, locatie van Vlaamse Pannenkoeken op de kaart.

Vlaamse Pannenkoeken is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Pannenkoeken, company assigned to the tax number BE01585296630. The company Vlaamse Pannenkoeken is located at the address: Heifortstraat 75; 9940; Evergem (Ertvelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Vlaamse Pannenkoeken were not found.
The main activity of Vlaamse Pannenkoeken is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Pannenkoeken is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Pannenkoeken, open positions, location of Vlaamse Pannenkoeken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Pannenkoeken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Pannenkoeken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Pannenkoeken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Pannenkoeken, employees, financial statistics.