VEVA BIMS VERHAVERBEKE

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • VEVA BIMS VERHAVERBEKE
Private companiesApparel and Accessory Stores • VEVA BIMS VERHAVERBEKE

Contactgegevens VEVA BIMS VERHAVERBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEVA BIMS VERHAVERBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEVA BIMS VERHAVERBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Godshuislaan 11; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 19 70 (+32-051 20 19 70) 051 20 19 70 (+32-051 20 19 70)

Fax (fax): 051 20 02 66 (+32-051 20 02 66) 051 20 02 66 (+32-051 20 02 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEVA BIMS VERHAVERBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEVA BIMS VERHAVERBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEVA BIMS VERHAVERBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEVA BIMS VERHAVERBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEVA BIMS VERHAVERBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEVA BIMS VERHAVERBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEVA BIMS VERHAVERBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEVA BIMS VERHAVERBEKE
Products information VEVA BIMS VERHAVERBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE09726165771
Ondernemingsnummer: 8183410644
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Safety equipment - Individual & collective

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEVA BIMS VERHAVERBEKE
(Get full report from official database of BE for VEVA BIMS VERHAVERBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEVA BIMS VERHAVERBEKE
Addition kinds of activities for VEVA BIMS VERHAVERBEKE

354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
355300. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
35110200. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
35480107. Spotslasapparatuur, elektrisch | Spot welding apparatus, electric

Werken bij VEVA BIMS VERHAVERBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEVA BIMS VERHAVERBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEVA BIMS VERHAVERBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEVA BIMS VERHAVERBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van VEVA BIMS VERHAVERBEKE in sociale netwerken
Look for responds of VEVA BIMS VERHAVERBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEVA BIMS VERHAVERBEKE. Laat een reactie achter voor VEVA BIMS VERHAVERBEKE. VEVA BIMS VERHAVERBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEVA BIMS VERHAVERBEKE. Leave a respond for VEVA BIMS VERHAVERBEKE. VEVA BIMS VERHAVERBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEVA BIMS VERHAVERBEKE op de google maps. Adres en contacten VEVA BIMS VERHAVERBEKE
Location of VEVA BIMS VERHAVERBEKE on the google maps. Address and contacts of VEVA BIMS VERHAVERBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come VEVA BIMS VERHAVERBEKE VEVA BIMS VERHAVERBEKE: Lange Guy | CICLI CORNELO | FE. HIMPE | Field Research BVBA | Fed.Nation.Negociants Bieres & Eaux De Boisson

Other related companies as VEVA BIMS VERHAVERBEKE: Lange Guy | CICLI CORNELO | FE. HIMPE | Field Research BVBA | Fed.Nation.Negociants Bieres & Eaux De Boisson

VEVA BIMS VERHAVERBEKE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEVA BIMS VERHAVERBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09726165771. Het bedrijf VEVA BIMS VERHAVERBEKE bevindt zich op het adres: Godshuislaan 11; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Safety equipment - Individual & collective.
De hoofdactiviteit van VEVA BIMS VERHAVERBEKE is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEVA BIMS VERHAVERBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEVA BIMS VERHAVERBEKE, openstaande posities, locatie van VEVA BIMS VERHAVERBEKE op de kaart.

VEVA BIMS VERHAVERBEKE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEVA BIMS VERHAVERBEKE, company assigned to the tax number BE09726165771. The company VEVA BIMS VERHAVERBEKE is located at the address: Godshuislaan 11; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Safety equipment - Individual & collective.
The main activity of VEVA BIMS VERHAVERBEKE is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VEVA BIMS VERHAVERBEKE is not available. You also can look at reviews of VEVA BIMS VERHAVERBEKE, open positions, location of VEVA BIMS VERHAVERBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEVA BIMS VERHAVERBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEVA BIMS VERHAVERBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEVA BIMS VERHAVERBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEVA BIMS VERHAVERBEKE, employees, financial statistics.