Van Caeneghem

Contactgegevens Van Caeneghem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Caeneghem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Caeneghem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 67; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 31 15 18 (+32-055 31 15 18) 055 31 15 18 (+32-055 31 15 18)

Fax (fax): +32 (51) 976-71-23 +32 (51) 976-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Caeneghem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Caeneghem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Caeneghem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Caeneghem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Caeneghem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Caeneghem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Caeneghem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Caeneghem
Products information Van Caeneghem

BTW identificatienummer (tax): BE03771850585
Ondernemingsnummer: 7196014404
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Mopeds & scooters - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Caeneghem
(Get full report from official database of BE for Van Caeneghem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Caeneghem
Addition kinds of activities for Van Caeneghem

108100. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
513600. Herenkleding | Men's and boy's clothing
32729901. Kunst marmer, beton | Art marble, concrete
33419902. Babbitt metaal smelten en raffineren (secundair) | Babbitt metal smelting and refining (secondary)
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)

Werken bij Van Caeneghem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Caeneghem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Caeneghem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Caeneghem. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Heftruck chauffeur (met attest en medische keuring) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. Hiervoor zal je met een gasheftruck rijden en verplaats je bigbags, pallets,...

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van Van Caeneghem in sociale netwerken
Look for responds of Van Caeneghem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Caeneghem. Laat een reactie achter voor Van Caeneghem. Van Caeneghem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Caeneghem. Leave a respond for Van Caeneghem. Van Caeneghem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Caeneghem op de google maps. Adres en contacten Van Caeneghem
Location of Van Caeneghem on the google maps. Address and contacts of Van Caeneghem

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Caeneghem Van Caeneghem: ALFONS VAN DEN EYNDE | P&R SERVICES | De Strijker BVBA | Delabie | D?PANNAGE E42

Other related companies as Van Caeneghem: ALFONS VAN DEN EYNDE | P&R SERVICES | De Strijker BVBA | Delabie | D?PANNAGE E42

Van Caeneghem is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Caeneghem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03771850585. Het bedrijf Van Caeneghem bevindt zich op het adres: Stationsstraat 67; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Mopeds & scooters - Retail.
De hoofdactiviteit van Van Caeneghem is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Caeneghem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Caeneghem, openstaande posities, locatie van Van Caeneghem op de kaart.

Van Caeneghem is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Caeneghem, company assigned to the tax number BE03771850585. The company Van Caeneghem is located at the address: Stationsstraat 67; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Mopeds & scooters - Retail.
The main activity of Van Caeneghem is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Caeneghem is not available. You also can look at reviews of Van Caeneghem, open positions, location of Van Caeneghem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Caeneghem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Caeneghem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Caeneghem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Caeneghem, employees, financial statistics.