Tuyauterie et Montage Dofny

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Tuyauterie et Montage Dofny
Private companiesTextile Mill Products • Tuyauterie et Montage Dofny

Contactgegevens Tuyauterie et Montage Dofny: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tuyauterie et Montage Dofny: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tuyauterie et Montage Dofny

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Montigny 150; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 41 00 56 (+32-071 41 00 56) 071 41 00 56 (+32-071 41 00 56)

Fax (fax): 071 42 12 55 (+32-071 42 12 55) 071 42 12 55 (+32-071 42 12 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tuyauterie et Montage Dofny: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tuyauterie et Montage Dofny"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tuyauterie et Montage Dofny"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tuyauterie et Montage Dofny, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tuyauterie et Montage Dofny. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tuyauterie et Montage Dofny, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tuyauterie et Montage Dofny. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tuyauterie et Montage Dofny
Products information Tuyauterie et Montage Dofny

BTW identificatienummer (tax): BE03970977783
Ondernemingsnummer: 9800048828
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 359,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Tubing (Industrial)

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tuyauterie et Montage Dofny
(Get full report from official database of BE for Tuyauterie et Montage Dofny)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tuyauterie et Montage Dofny
Addition kinds of activities for Tuyauterie et Montage Dofny

07220106. Tarwe, machine oogstdiensten | Wheat, machine harvesting services
22539903. Stropdassen, breien | Neckties, knit
34430113. Behuizingen, druk | Housings, pressure
34529903. Machine toetsen | Machine keys
34919908. Stoomvallen | Steam traps
36740209. Willekeurig toegangsgeheugen (ram) | Random access memory (ram)
70320101. Cabin camp | Cabin camp

Werken bij Tuyauterie et Montage Dofny: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tuyauterie et Montage Dofny: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tuyauterie et Montage Dofny. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tuyauterie et Montage Dofny. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van Tuyauterie et Montage Dofny in sociale netwerken
Look for responds of Tuyauterie et Montage Dofny in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tuyauterie et Montage Dofny. Laat een reactie achter voor Tuyauterie et Montage Dofny. Tuyauterie et Montage Dofny bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tuyauterie et Montage Dofny. Leave a respond for Tuyauterie et Montage Dofny. Tuyauterie et Montage Dofny on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tuyauterie et Montage Dofny op de google maps. Adres en contacten Tuyauterie et Montage Dofny
Location of Tuyauterie et Montage Dofny on the google maps. Address and contacts of Tuyauterie et Montage Dofny

Andere gerelateerde bedrijven als come Tuyauterie et Montage Dofny Tuyauterie et Montage Dofny: Wilson BVBA | Hesters Marianne | BOIS SERVICE CARLIER | GABY GUEBEL | Timmers H

Other related companies as Tuyauterie et Montage Dofny: Wilson BVBA | Hesters Marianne | BOIS SERVICE CARLIER | GABY GUEBEL | Timmers H

Tuyauterie et Montage Dofny is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tuyauterie et Montage Dofny, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03970977783. Het bedrijf Tuyauterie et Montage Dofny bevindt zich op het adres: Chaussée de Montigny 150; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 359,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Tubing (Industrial).
De hoofdactiviteit van Tuyauterie et Montage Dofny is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tuyauterie et Montage Dofny is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tuyauterie et Montage Dofny, openstaande posities, locatie van Tuyauterie et Montage Dofny op de kaart.

Tuyauterie et Montage Dofny is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tuyauterie et Montage Dofny, company assigned to the tax number BE03970977783. The company Tuyauterie et Montage Dofny is located at the address: Chaussée de Montigny 150; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 359,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Tubing (Industrial).
The main activity of Tuyauterie et Montage Dofny is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Tuyauterie et Montage Dofny is not available. You also can look at reviews of Tuyauterie et Montage Dofny, open positions, location of Tuyauterie et Montage Dofny on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tuyauterie et Montage Dofny, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tuyauterie et Montage Dofny, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tuyauterie et Montage Dofny, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tuyauterie et Montage Dofny, employees, financial statistics.