THOMAS-HUSTIN (MAISON)

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • THOMAS-HUSTIN (MAISON)
Private companiesLeather and Leather Products • THOMAS-HUSTIN (MAISON)

Contactgegevens THOMAS-HUSTIN (MAISON): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THOMAS-HUSTIN (MAISON): address, phone, fax, email, website, opening hours

THOMAS-HUSTIN (MAISON)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Neufch?teau 2; 6720; Habay (Habay-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 063 42 21 39 (+32-063 42 21 39) 063 42 21 39 (+32-063 42 21 39)

Fax (fax): 063 42 37 85 (+32-063 42 37 85) 063 42 37 85 (+32-063 42 37 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THOMAS-HUSTIN (MAISON): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THOMAS-HUSTIN (MAISON)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THOMAS-HUSTIN (MAISON)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THOMAS-HUSTIN (MAISON), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THOMAS-HUSTIN (MAISON). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THOMAS-HUSTIN (MAISON), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THOMAS-HUSTIN (MAISON). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THOMAS-HUSTIN (MAISON)
Products information THOMAS-HUSTIN (MAISON)

BTW identificatienummer (tax): BE07418762207
Ondernemingsnummer: 2737213134
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Butchers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THOMAS-HUSTIN (MAISON)
(Get full report from official database of BE for THOMAS-HUSTIN (MAISON))

Aanvulling soorten activiteiten voor THOMAS-HUSTIN (MAISON)
Addition kinds of activities for THOMAS-HUSTIN (MAISON)

322100. Glascontainers | Glass containers
23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
38610102. Brownprint doek of papier, gevoelig | Brownprint cloth or paper, sensitized
82999917. Beroepsbegeleiding | Vocational counseling

Werken bij THOMAS-HUSTIN (MAISON): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THOMAS-HUSTIN (MAISON): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THOMAS-HUSTIN (MAISON). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THOMAS-HUSTIN (MAISON). Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • onderhoudstechnici (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

Zoek naar antwoorden van THOMAS-HUSTIN (MAISON) in sociale netwerken
Look for responds of THOMAS-HUSTIN (MAISON) in social networks

Lees alle opmerkingen voor THOMAS-HUSTIN (MAISON). Laat een reactie achter voor THOMAS-HUSTIN (MAISON). THOMAS-HUSTIN (MAISON) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THOMAS-HUSTIN (MAISON). Leave a respond for THOMAS-HUSTIN (MAISON). THOMAS-HUSTIN (MAISON) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THOMAS-HUSTIN (MAISON) op de google maps. Adres en contacten THOMAS-HUSTIN (MAISON)
Location of THOMAS-HUSTIN (MAISON) on the google maps. Address and contacts of THOMAS-HUSTIN (MAISON)

Andere gerelateerde bedrijven als come THOMAS-HUSTIN (MAISON) THOMAS-HUSTIN (MAISON): Droy D | Brasschaats Verzekeringskantoor | Hondenschool Olmenhof Herk de Stad VZW | GUNTHER VANDEWIELE | GVH CONSTRUCT

Other related companies as THOMAS-HUSTIN (MAISON): Droy D | Brasschaats Verzekeringskantoor | Hondenschool Olmenhof Herk de Stad VZW | GUNTHER VANDEWIELE | GVH CONSTRUCT

THOMAS-HUSTIN (MAISON) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THOMAS-HUSTIN (MAISON), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07418762207. Het bedrijf THOMAS-HUSTIN (MAISON) bevindt zich op het adres: Rue de Neufch?teau 2; 6720; Habay (Habay-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 713,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Butchers.
De hoofdactiviteit van THOMAS-HUSTIN (MAISON) is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THOMAS-HUSTIN (MAISON) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THOMAS-HUSTIN (MAISON), openstaande posities, locatie van THOMAS-HUSTIN (MAISON) op de kaart.

THOMAS-HUSTIN (MAISON) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is THOMAS-HUSTIN (MAISON), company assigned to the tax number BE07418762207. The company THOMAS-HUSTIN (MAISON) is located at the address: Rue de Neufch?teau 2; 6720; Habay (Habay-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 713,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Butchers.
The main activity of THOMAS-HUSTIN (MAISON) is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THOMAS-HUSTIN (MAISON) is not available. You also can look at reviews of THOMAS-HUSTIN (MAISON), open positions, location of THOMAS-HUSTIN (MAISON) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THOMAS-HUSTIN (MAISON), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THOMAS-HUSTIN (MAISON), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THOMAS-HUSTIN (MAISON), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THOMAS-HUSTIN (MAISON), employees, financial statistics.