Jacques (Patisserie) BVBA

Contactgegevens Jacques (Patisserie) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacques (Patisserie) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacques (Patisserie) BVBA

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 325; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 759 63 51 (+32-02 759 63 51) 02 759 63 51 (+32-02 759 63 51)

Fax (fax): +32 (86) 938-78-65 +32 (86) 938-78-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacques (Patisserie) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacques (Patisserie) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacques (Patisserie) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacques (Patisserie) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacques (Patisserie) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacques (Patisserie) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacques (Patisserie) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacques (Patisserie) BVBA
Products information Jacques (Patisserie) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07640411376
Ondernemingsnummer: 3537841796
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Jacques (Patisserie) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacques (Patisserie) BVBA
(Get full report from official database of BE for Jacques (Patisserie) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacques (Patisserie) BVBA
Addition kinds of activities for Jacques (Patisserie) BVBA

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
306199. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
20769905. Palm kernel olie | Palm kernel oil
27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
28740104. Fosforzuur | Phosphoric acid
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
50999913. Zonnebril | Sunglasses
51980000. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse
73420204. Termiet controle | Termite control

Werken bij Jacques (Patisserie) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacques (Patisserie) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacques (Patisserie) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacques (Patisserie) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van Jacques (Patisserie) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jacques (Patisserie) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacques (Patisserie) BVBA. Laat een reactie achter voor Jacques (Patisserie) BVBA. Jacques (Patisserie) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacques (Patisserie) BVBA. Leave a respond for Jacques (Patisserie) BVBA. Jacques (Patisserie) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacques (Patisserie) BVBA op de google maps. Adres en contacten Jacques (Patisserie) BVBA
Location of Jacques (Patisserie) BVBA on the google maps. Address and contacts of Jacques (Patisserie) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacques (Patisserie) BVBA Jacques (Patisserie) BVBA: C. ANDR? | garden de gouy | THIRY B. OPTICIEN | CFM Coating SA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as Jacques (Patisserie) BVBA: C. ANDR? | garden de gouy | THIRY B. OPTICIEN | CFM Coating SA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Jacques (Patisserie) BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Jacques (Patisserie) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07640411376. Het bedrijf Jacques (Patisserie) BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 325; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Jacques (Patisserie) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacques (Patisserie) BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacques (Patisserie) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacques (Patisserie) BVBA, openstaande posities, locatie van Jacques (Patisserie) BVBA op de kaart.

Jacques (Patisserie) BVBA is a company, that was registered 1997 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Jacques (Patisserie) BVBA, company assigned to the tax number BE07640411376. The company Jacques (Patisserie) BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 325; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Jacques (Patisserie) BVBA were not found.
The main activity of Jacques (Patisserie) BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacques (Patisserie) BVBA is not available. You also can look at reviews of Jacques (Patisserie) BVBA, open positions, location of Jacques (Patisserie) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacques (Patisserie) BVBA, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacques (Patisserie) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacques (Patisserie) BVBA, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacques (Patisserie) BVBA, employees, financial statistics.