Sani-Tip-Top SPRL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Sani-Tip-Top SPRL
Private companiesTransportation by Air • Sani-Tip-Top SPRL

Contactgegevens Sani-Tip-Top SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sani-Tip-Top SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sani-Tip-Top SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Braemt 78; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode), België

Telefoon (phone): 02 217 14 34 (+32-02 217 14 34) 02 217 14 34 (+32-02 217 14 34)

Fax (fax): 02 218 69 11 (+32-02 218 69 11) 02 218 69 11 (+32-02 218 69 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sani-Tip-Top SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sani-Tip-Top SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sani-Tip-Top SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sani-Tip-Top SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sani-Tip-Top SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sani-Tip-Top SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sani-Tip-Top SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sani-Tip-Top SPRL
Products information Sani-Tip-Top SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03335693359
Ondernemingsnummer: 3925384521
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Heating (Central) - Mfg. & Whol.^^Sanitary articles - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sani-Tip-Top SPRL
(Get full report from official database of BE for Sani-Tip-Top SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sani-Tip-Top SPRL
Addition kinds of activities for Sani-Tip-Top SPRL

5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
679499. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
50640200. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
54999904. Gourmet food stores | Gourmet food stores
72619901. Crematorium | Crematory
73369901. Commerciële kunst en illustratie | Commercial art and illustration
73590703. Verhuur van huishoudelijke apparatuur | Home entertainment equipment rental
86110300. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations

Werken bij Sani-Tip-Top SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sani-Tip-Top SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sani-Tip-Top SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sani-Tip-Top SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Grondwerker (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van Sani-Tip-Top SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sani-Tip-Top SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sani-Tip-Top SPRL. Laat een reactie achter voor Sani-Tip-Top SPRL. Sani-Tip-Top SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sani-Tip-Top SPRL. Leave a respond for Sani-Tip-Top SPRL. Sani-Tip-Top SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sani-Tip-Top SPRL op de google maps. Adres en contacten Sani-Tip-Top SPRL
Location of Sani-Tip-Top SPRL on the google maps. Address and contacts of Sani-Tip-Top SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sani-Tip-Top SPRL Sani-Tip-Top SPRL: TECHNICA | Lejeune M | N.L.M. Investment Services | J&R Dreambikes | OMER CHRETIEN

Other related companies as Sani-Tip-Top SPRL: TECHNICA | Lejeune M | N.L.M. Investment Services | J&R Dreambikes | OMER CHRETIEN

Sani-Tip-Top SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sani-Tip-Top SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03335693359. Het bedrijf Sani-Tip-Top SPRL bevindt zich op het adres: Rue Braemt 78; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mfg. & Whol.^^Sanitary articles - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Sani-Tip-Top SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sani-Tip-Top SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sani-Tip-Top SPRL, openstaande posities, locatie van Sani-Tip-Top SPRL op de kaart.

Sani-Tip-Top SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sani-Tip-Top SPRL, company assigned to the tax number BE03335693359. The company Sani-Tip-Top SPRL is located at the address: Rue Braemt 78; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Heating (Central) - Mfg. & Whol.^^Sanitary articles - Mfg. & Whol..
The main activity of Sani-Tip-Top SPRL is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sani-Tip-Top SPRL is not available. You also can look at reviews of Sani-Tip-Top SPRL, open positions, location of Sani-Tip-Top SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sani-Tip-Top SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sani-Tip-Top SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sani-Tip-Top SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sani-Tip-Top SPRL, employees, financial statistics.