Rosi

Contactgegevens Rosi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rosi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rosi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijmsnoerstraat 14; 8501; Kortrijk (Bissegem), België

Telefoon (phone): 056 35 17 48 (+32-056 35 17 48) 056 35 17 48 (+32-056 35 17 48)

Fax (fax): 056 35 83 96 (+32-056 35 83 96) 056 35 83 96 (+32-056 35 83 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rosi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rosi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rosi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rosi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rosi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rosi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rosi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rosi
Products information Rosi

BTW identificatienummer (tax): BE04635650634
Ondernemingsnummer: 4650756835
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rosi
(Get full report from official database of BE for Rosi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rosi
Addition kinds of activities for Rosi

265504. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
14299914. Verde 'antieke, verpletterde en gebroken-steengroeven | Verde' antique, crushed and broken-quarrying
20480103. Vogelvoer, bereid | Bird food, prepared
24269904. Parketvloer, hardhout | Parquet flooring, hardwood
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
50840603. Motoren, benzine | Engines, gasoline
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization
79930100. Muziekmachines | Music machines

Werken bij Rosi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rosi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rosi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rosi. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

Zoek naar antwoorden van Rosi in sociale netwerken
Look for responds of Rosi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rosi. Laat een reactie achter voor Rosi. Rosi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rosi. Leave a respond for Rosi. Rosi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rosi op de google maps. Adres en contacten Rosi
Location of Rosi on the google maps. Address and contacts of Rosi

Andere gerelateerde bedrijven als come Rosi Rosi: CROQUANTINO | Van Wesel (Maison) SA | CRIVI | VALCKE P VERFWAREN | FRITUUR TEQUILLA

Other related companies as Rosi: CROQUANTINO | Van Wesel (Maison) SA | CRIVI | VALCKE P VERFWAREN | FRITUUR TEQUILLA

Rosi is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rosi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04635650634. Het bedrijf Rosi bevindt zich op het adres: Rijmsnoerstraat 14; 8501; Kortrijk (Bissegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Rosi is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rosi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rosi, openstaande posities, locatie van Rosi op de kaart.

Rosi is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rosi, company assigned to the tax number BE04635650634. The company Rosi is located at the address: Rijmsnoerstraat 14; 8501; Kortrijk (Bissegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Rosi is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rosi is not available. You also can look at reviews of Rosi, open positions, location of Rosi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rosi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rosi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rosi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rosi, employees, financial statistics.