Rexel Belgium SA

Contactgegevens Rexel Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rexel Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rexel Belgium SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tournai 63; 7520; Tournai (Ramegnies-Chin), België

Telefoon (phone): 069 22 01 21 (+32-069 22 01 21) 069 22 01 21 (+32-069 22 01 21)

Fax (fax): 069 21 26 86 (+32-069 21 26 86) 069 21 26 86 (+32-069 21 26 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rexel Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rexel Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rexel Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rexel Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rexel Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rexel Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rexel Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rexel Belgium SA
Products information Rexel Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE03866058349
Ondernemingsnummer: 5250061035
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 188,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Rexel Belgium SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rexel Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Rexel Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rexel Belgium SA
Addition kinds of activities for Rexel Belgium SA

02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
28190801. Silicagel | Silica gel
28420205. Meubel poetsmiddel of was | Furniture polish or wax
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
38420000. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
65199905. Mijn eigendom leasing | Mine property leasing

Werken bij Rexel Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rexel Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rexel Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rexel Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van Rexel Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Rexel Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rexel Belgium SA. Laat een reactie achter voor Rexel Belgium SA. Rexel Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rexel Belgium SA. Leave a respond for Rexel Belgium SA. Rexel Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rexel Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Rexel Belgium SA
Location of Rexel Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Rexel Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rexel Belgium SA Rexel Belgium SA: VAN DOREN CARROSSERIEBOUW | AUTO + HIFI | DELBOM | Ann Staar Collection SPRL | Bowi Pumps & Levels BVBA

Other related companies as Rexel Belgium SA: VAN DOREN CARROSSERIEBOUW | AUTO + HIFI | DELBOM | Ann Staar Collection SPRL | Bowi Pumps & Levels BVBA

Rexel Belgium SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rexel Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03866058349. Het bedrijf Rexel Belgium SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Tournai 63; 7520; Tournai (Ramegnies-Chin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 188,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Rexel Belgium SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rexel Belgium SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rexel Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rexel Belgium SA, openstaande posities, locatie van Rexel Belgium SA op de kaart.

Rexel Belgium SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rexel Belgium SA, company assigned to the tax number BE03866058349. The company Rexel Belgium SA is located at the address: Chaussée de Tournai 63; 7520; Tournai (Ramegnies-Chin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 188,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Rexel Belgium SA were not found.
The main activity of Rexel Belgium SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rexel Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Rexel Belgium SA, open positions, location of Rexel Belgium SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rexel Belgium SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rexel Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rexel Belgium SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rexel Belgium SA, employees, financial statistics.