Red & Blu NV

Contactgegevens Red & Blu NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Red & Blu NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Red & Blu NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weststraat 129; 9940; Evergem (Sleidinge), België

Telefoon (phone): 09 357 72 72 (+32-09 357 72 72) 09 357 72 72 (+32-09 357 72 72)

Fax (fax): 09 357 70 60 (+32-09 357 70 60) 09 357 70 60 (+32-09 357 70 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Red & Blu NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Red & Blu NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Red & Blu NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Red & Blu NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Red & Blu NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Red & Blu NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Red & Blu NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Red & Blu NV
Products information Red & Blu NV

BTW identificatienummer (tax): BE03932250976
Ondernemingsnummer: 7083953857
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Red & Blu NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Red & Blu NV
(Get full report from official database of BE for Red & Blu NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Red & Blu NV
Addition kinds of activities for Red & Blu NV

653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
15420103. Commerciële en kantoorgebouwen, renovatie en reparatie | Commercial and office buildings, renovation and repair
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
67940103. Prestatie rechten, publicatie en licenties | Performance rights, publishing and licensing

Werken bij Red & Blu NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Red & Blu NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Red & Blu NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Red & Blu NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Red & Blu NV in sociale netwerken
Look for responds of Red & Blu NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Red & Blu NV. Laat een reactie achter voor Red & Blu NV. Red & Blu NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Red & Blu NV. Leave a respond for Red & Blu NV. Red & Blu NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Red & Blu NV op de google maps. Adres en contacten Red & Blu NV
Location of Red & Blu NV on the google maps. Address and contacts of Red & Blu NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Red & Blu NV Red & Blu NV: JEAN HECK EUPEN, TRANSPORTS ET LOGISTIQUE - JEAN HECK EUPEN, TRANSPORT UND LOGISTIK SA | ERIC GERNAEY | Craenhals K | Atelier Window's Day | GAMMA

Other related companies as Red & Blu NV: JEAN HECK EUPEN, TRANSPORTS ET LOGISTIQUE - JEAN HECK EUPEN, TRANSPORT UND LOGISTIK SA | ERIC GERNAEY | Craenhals K | Atelier Window's Day | GAMMA

Red & Blu NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Red & Blu NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932250976. Het bedrijf Red & Blu NV bevindt zich op het adres: Weststraat 129; 9940; Evergem (Sleidinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 382,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Red & Blu NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Red & Blu NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Red & Blu NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Red & Blu NV, openstaande posities, locatie van Red & Blu NV op de kaart.

Red & Blu NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Red & Blu NV, company assigned to the tax number BE03932250976. The company Red & Blu NV is located at the address: Weststraat 129; 9940; Evergem (Sleidinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 382,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Red & Blu NV were not found.
The main activity of Red & Blu NV is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Red & Blu NV is not available. You also can look at reviews of Red & Blu NV, open positions, location of Red & Blu NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Red & Blu NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Red & Blu NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Red & Blu NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Red & Blu NV, employees, financial statistics.