Quenon-Urbain SPRL

Contactgegevens Quenon-Urbain SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quenon-Urbain SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quenon-Urbain SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Résistance 2; 7080; Frameries (Eugies), België

Telefoon (phone): 065 67 18 61 (+32-065 67 18 61) 065 67 18 61 (+32-065 67 18 61)

Fax (fax): 065 66 18 30 (+32-065 66 18 30) 065 66 18 30 (+32-065 66 18 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quenon-Urbain SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quenon-Urbain SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quenon-Urbain SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quenon-Urbain SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quenon-Urbain SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quenon-Urbain SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quenon-Urbain SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quenon-Urbain SPRL
Products information Quenon-Urbain SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07622009277
Ondernemingsnummer: 1608917236
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Safety equipment - Individual & collective

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quenon-Urbain SPRL
(Get full report from official database of BE for Quenon-Urbain SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quenon-Urbain SPRL
Addition kinds of activities for Quenon-Urbain SPRL

23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
27540700. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
32510201. Boek tegel, klei | Book tile, clay
39310109. klavecimbels | Harpsichords
73891003. Switchboard operatie, private branch exchanges | Switchboard operation, private branch exchanges

Werken bij Quenon-Urbain SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quenon-Urbain SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quenon-Urbain SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quenon-Urbain SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van Quenon-Urbain SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Quenon-Urbain SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quenon-Urbain SPRL. Laat een reactie achter voor Quenon-Urbain SPRL. Quenon-Urbain SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quenon-Urbain SPRL. Leave a respond for Quenon-Urbain SPRL. Quenon-Urbain SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quenon-Urbain SPRL op de google maps. Adres en contacten Quenon-Urbain SPRL
Location of Quenon-Urbain SPRL on the google maps. Address and contacts of Quenon-Urbain SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Quenon-Urbain SPRL Quenon-Urbain SPRL: Druart F | KM Mode | BASEMENT (THE) | OMUR | Institut Médical Spécialisé SA

Other related companies as Quenon-Urbain SPRL: Druart F | KM Mode | BASEMENT (THE) | OMUR | Institut Médical Spécialisé SA

Quenon-Urbain SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Quenon-Urbain SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07622009277. Het bedrijf Quenon-Urbain SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la Résistance 2; 7080; Frameries (Eugies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Safety equipment - Individual & collective.
De hoofdactiviteit van Quenon-Urbain SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quenon-Urbain SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quenon-Urbain SPRL, openstaande posities, locatie van Quenon-Urbain SPRL op de kaart.

Quenon-Urbain SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Quenon-Urbain SPRL, company assigned to the tax number BE07622009277. The company Quenon-Urbain SPRL is located at the address: Avenue de la Résistance 2; 7080; Frameries (Eugies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Safety equipment - Individual & collective.
The main activity of Quenon-Urbain SPRL is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Quenon-Urbain SPRL is not available. You also can look at reviews of Quenon-Urbain SPRL, open positions, location of Quenon-Urbain SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quenon-Urbain SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quenon-Urbain SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quenon-Urbain SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quenon-Urbain SPRL, employees, financial statistics.