MOTOS DESCHOUWER NV

Contactgegevens MOTOS DESCHOUWER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTOS DESCHOUWER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTOS DESCHOUWER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSTEENWEG 455; 1980; ZEMST (EPPEGEM), België

Telefoon (phone): 22522858 (+32-22522858) 22522858 (+32-22522858)

Fax (fax): +32 (13) 841-41-44 +32 (13) 841-41-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTOS DESCHOUWER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTOS DESCHOUWER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTOS DESCHOUWER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTOS DESCHOUWER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTOS DESCHOUWER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTOS DESCHOUWER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTOS DESCHOUWER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTOS DESCHOUWER NV
Products information MOTOS DESCHOUWER NV

BTW identificatienummer (tax): BE09848663330
Ondernemingsnummer: 1008789062
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Motos: Concessionnaires.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTOS DESCHOUWER NV
(Get full report from official database of BE for MOTOS DESCHOUWER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTOS DESCHOUWER NV
Addition kinds of activities for MOTOS DESCHOUWER NV

32910706. Wietstones, kunstmatig | Whetstones, artificial
35560303. Roostermachine: koffie, pindakaas, enz. | Roasting machinery: coffee, peanut, etc.
50630306. Telefoon en telegraaf draad en kabel | Telephone and telegraph wire and cable
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
87420206. Training en ontwikkeling consultant | Training and development consultant

Werken bij MOTOS DESCHOUWER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTOS DESCHOUWER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTOS DESCHOUWER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTOS DESCHOUWER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

Zoek naar antwoorden van MOTOS DESCHOUWER NV in sociale netwerken
Look for responds of MOTOS DESCHOUWER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTOS DESCHOUWER NV. Laat een reactie achter voor MOTOS DESCHOUWER NV. MOTOS DESCHOUWER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTOS DESCHOUWER NV. Leave a respond for MOTOS DESCHOUWER NV. MOTOS DESCHOUWER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTOS DESCHOUWER NV op de google maps. Adres en contacten MOTOS DESCHOUWER NV
Location of MOTOS DESCHOUWER NV on the google maps. Address and contacts of MOTOS DESCHOUWER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTOS DESCHOUWER NV MOTOS DESCHOUWER NV: CITIBANK | T.M.S. | THIERRY LATTAQUE | GENEVIEVE HARDY | Dem Photogravure SPRL

Other related companies as MOTOS DESCHOUWER NV: CITIBANK | T.M.S. | THIERRY LATTAQUE | GENEVIEVE HARDY | Dem Photogravure SPRL

MOTOS DESCHOUWER NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTOS DESCHOUWER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09848663330. Het bedrijf MOTOS DESCHOUWER NV bevindt zich op het adres: BRUSSELSTEENWEG 455; 1980; ZEMST (EPPEGEM). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 291,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Motos: Concessionnaires..
De hoofdactiviteit van MOTOS DESCHOUWER NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTOS DESCHOUWER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTOS DESCHOUWER NV, openstaande posities, locatie van MOTOS DESCHOUWER NV op de kaart.

MOTOS DESCHOUWER NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOTOS DESCHOUWER NV, company assigned to the tax number BE09848663330. The company MOTOS DESCHOUWER NV is located at the address: BRUSSELSTEENWEG 455; 1980; ZEMST (EPPEGEM). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 291,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Motos: Concessionnaires..
The main activity of MOTOS DESCHOUWER NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTOS DESCHOUWER NV is not available. You also can look at reviews of MOTOS DESCHOUWER NV, open positions, location of MOTOS DESCHOUWER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTOS DESCHOUWER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTOS DESCHOUWER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTOS DESCHOUWER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTOS DESCHOUWER NV, employees, financial statistics.