Mida NV

Contactgegevens Mida NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mida NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mida NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Polodreef 6; 2950; Kapellen (Mariaburg), België

Telefoon (phone): 03 664 88 63 (+32-03 664 88 63) 03 664 88 63 (+32-03 664 88 63)

Fax (fax): +32 (82) 870-62-71 +32 (82) 870-62-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mida NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mida NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mida NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mida NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mida NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mida NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mida NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mida NV
Products information Mida NV

BTW identificatienummer (tax): BE04237396240
Ondernemingsnummer: 8442687988
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Mida NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mida NV
(Get full report from official database of BE for Mida NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mida NV
Addition kinds of activities for Mida NV

235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
502100. Meubilair | Furniture
02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
73490108. Service station schoonmaken en ontvetten | Service station cleaning and degreasing
80499909. Ergotherapeut | Occupational therapist

Werken bij Mida NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mida NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mida NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mida NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Mida NV in sociale netwerken
Look for responds of Mida NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mida NV. Laat een reactie achter voor Mida NV. Mida NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mida NV. Leave a respond for Mida NV. Mida NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mida NV op de google maps. Adres en contacten Mida NV
Location of Mida NV on the google maps. Address and contacts of Mida NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Mida NV Mida NV: BUREAU JAN BUCKINX | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | WAERBOOM | Janssen Chantal | Falstaff

Other related companies as Mida NV: BUREAU JAN BUCKINX | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | WAERBOOM | Janssen Chantal | Falstaff

Mida NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mida NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237396240. Het bedrijf Mida NV bevindt zich op het adres: Polodreef 6; 2950; Kapellen (Mariaburg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Mida NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mida NV is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mida NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mida NV, openstaande posities, locatie van Mida NV op de kaart.

Mida NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mida NV, company assigned to the tax number BE04237396240. The company Mida NV is located at the address: Polodreef 6; 2950; Kapellen (Mariaburg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Mida NV were not found.
The main activity of Mida NV is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mida NV is not available. You also can look at reviews of Mida NV, open positions, location of Mida NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mida NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mida NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mida NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mida NV, employees, financial statistics.