MARTIAL SPORT

Contactgegevens MARTIAL SPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTIAL SPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTIAL SPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noorderlaan 76; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 235 90 34; 03 236 39 69 (+32-03 235 90 34; 03 236 39 69) 03 235 90 34; 03 236 39 69 (+32-03 235 90 34; 03 236 39 69)

Fax (fax): 03 235 83 98 (+32-03 235 83 98) 03 235 83 98 (+32-03 235 83 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTIAL SPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTIAL SPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTIAL SPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTIAL SPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTIAL SPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTIAL SPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTIAL SPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTIAL SPORT
Products information MARTIAL SPORT

BTW identificatienummer (tax): BE03598815917
Ondernemingsnummer: 1953887939
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Martial arts & accessories

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTIAL SPORT
(Get full report from official database of BE for MARTIAL SPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTIAL SPORT
Addition kinds of activities for MARTIAL SPORT

249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts
52610201. Kunstmest | Fertilizer
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain

Werken bij MARTIAL SPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTIAL SPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTIAL SPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTIAL SPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Schoonmaakpersoneel (jobstudent) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar jobstudenten vanaf april. Je werkt in team vanaf 6u of 7u 's morgens.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van MARTIAL SPORT in sociale netwerken
Look for responds of MARTIAL SPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTIAL SPORT. Laat een reactie achter voor MARTIAL SPORT. MARTIAL SPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTIAL SPORT. Leave a respond for MARTIAL SPORT. MARTIAL SPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTIAL SPORT op de google maps. Adres en contacten MARTIAL SPORT
Location of MARTIAL SPORT on the google maps. Address and contacts of MARTIAL SPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTIAL SPORT MARTIAL SPORT: BUR.GOFFIN-BERNARD & ASS. | Lega Philippe | Fraboni Eric | AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL | NIVELLOIS ASSURANCES CONSEILS

Other related companies as MARTIAL SPORT: BUR.GOFFIN-BERNARD & ASS. | Lega Philippe | Fraboni Eric | AUXI-MEDICO (CENTRALE MEDICALE) SPRL | NIVELLOIS ASSURANCES CONSEILS

MARTIAL SPORT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTIAL SPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03598815917. Het bedrijf MARTIAL SPORT bevindt zich op het adres: Noorderlaan 76; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Martial arts & accessories.
De hoofdactiviteit van MARTIAL SPORT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTIAL SPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTIAL SPORT, openstaande posities, locatie van MARTIAL SPORT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARTIAL SPORT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTIAL SPORT, company assigned to the tax number BE03598815917. The company MARTIAL SPORT is located at the address: Noorderlaan 76; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Martial arts & accessories.
The main activity of MARTIAL SPORT is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTIAL SPORT is not available. You also can look at reviews of MARTIAL SPORT, open positions, location of MARTIAL SPORT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTIAL SPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTIAL SPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTIAL SPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTIAL SPORT, employees, financial statistics.