LULSENS CHRISTIAN SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • LULSENS CHRISTIAN SPRL
Private companiesPersonal Services • LULSENS CHRISTIAN SPRL

Contactgegevens LULSENS CHRISTIAN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LULSENS CHRISTIAN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LULSENS CHRISTIAN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Veydt 28; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 17 10 (+32-02 538 17 10) 02 538 17 10 (+32-02 538 17 10)

Fax (fax): 02 538 86 76 (+32-02 538 86 76) 02 538 86 76 (+32-02 538 86 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LULSENS CHRISTIAN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LULSENS CHRISTIAN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LULSENS CHRISTIAN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LULSENS CHRISTIAN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LULSENS CHRISTIAN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LULSENS CHRISTIAN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LULSENS CHRISTIAN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LULSENS CHRISTIAN SPRL
Products information LULSENS CHRISTIAN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05347839355
Ondernemingsnummer: 9855255126
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in LULSENS CHRISTIAN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LULSENS CHRISTIAN SPRL
(Get full report from official database of BE for LULSENS CHRISTIAN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LULSENS CHRISTIAN SPRL
Addition kinds of activities for LULSENS CHRISTIAN SPRL

01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
20539905. Knishes, bevroren | Knishes, frozen
32610104. Zeepschotels, glanzend china | Soap dishes, vitreous china
51360201. Nachtkleding, mannen en jongens | Nightwear, men's and boys'
51499902. Chocola | Chocolate

Werken bij LULSENS CHRISTIAN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LULSENS CHRISTIAN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LULSENS CHRISTIAN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LULSENS CHRISTIAN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van LULSENS CHRISTIAN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LULSENS CHRISTIAN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LULSENS CHRISTIAN SPRL. Laat een reactie achter voor LULSENS CHRISTIAN SPRL. LULSENS CHRISTIAN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LULSENS CHRISTIAN SPRL. Leave a respond for LULSENS CHRISTIAN SPRL. LULSENS CHRISTIAN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LULSENS CHRISTIAN SPRL op de google maps. Adres en contacten LULSENS CHRISTIAN SPRL
Location of LULSENS CHRISTIAN SPRL on the google maps. Address and contacts of LULSENS CHRISTIAN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LULSENS CHRISTIAN SPRL LULSENS CHRISTIAN SPRL: INSTRUMELEC | MACHINAL | MAISON CAM?L?ON SFORE | Valandro R | Teckna-Fasano SA

Other related companies as LULSENS CHRISTIAN SPRL: INSTRUMELEC | MACHINAL | MAISON CAM?L?ON SFORE | Valandro R | Teckna-Fasano SA

LULSENS CHRISTIAN SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LULSENS CHRISTIAN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05347839355. Het bedrijf LULSENS CHRISTIAN SPRL bevindt zich op het adres: Rue Veydt 28; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in LULSENS CHRISTIAN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LULSENS CHRISTIAN SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LULSENS CHRISTIAN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LULSENS CHRISTIAN SPRL, openstaande posities, locatie van LULSENS CHRISTIAN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LULSENS CHRISTIAN SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LULSENS CHRISTIAN SPRL, company assigned to the tax number BE05347839355. The company LULSENS CHRISTIAN SPRL is located at the address: Rue Veydt 28; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in LULSENS CHRISTIAN SPRL were not found.
The main activity of LULSENS CHRISTIAN SPRL is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LULSENS CHRISTIAN SPRL is not available. You also can look at reviews of LULSENS CHRISTIAN SPRL, open positions, location of LULSENS CHRISTIAN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LULSENS CHRISTIAN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LULSENS CHRISTIAN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LULSENS CHRISTIAN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LULSENS CHRISTIAN SPRL, employees, financial statistics.