Lauwereys Lace

Contactgegevens Lauwereys Lace: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauwereys Lace: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauwereys Lace

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laarstraat 21B; 9320; Aalst (Nieuwerkerken), België

Telefoon (phone): 053 83 93 39 (+32-053 83 93 39) 053 83 93 39 (+32-053 83 93 39)

Fax (fax): 053 83 08 88 (+32-053 83 08 88) 053 83 08 88 (+32-053 83 08 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauwereys Lace: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauwereys Lace"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauwereys Lace"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauwereys Lace, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauwereys Lace. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauwereys Lace, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauwereys Lace. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauwereys Lace
Products information Lauwereys Lace

BTW identificatienummer (tax): BE03649078369
Ondernemingsnummer: 6819458007
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Lauwereys Lace zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauwereys Lace
(Get full report from official database of BE for Lauwereys Lace)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauwereys Lace
Addition kinds of activities for Lauwereys Lace

251799. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
519901. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
24990704. Tafellampen: rotan, riet en wilg | Table pads: rattan, reed, and willow
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
39440300. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
50720400. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores

Werken bij Lauwereys Lace: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauwereys Lace: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauwereys Lace. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauwereys Lace. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van Lauwereys Lace in sociale netwerken
Look for responds of Lauwereys Lace in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauwereys Lace. Laat een reactie achter voor Lauwereys Lace. Lauwereys Lace bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauwereys Lace. Leave a respond for Lauwereys Lace. Lauwereys Lace on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauwereys Lace op de google maps. Adres en contacten Lauwereys Lace
Location of Lauwereys Lace on the google maps. Address and contacts of Lauwereys Lace

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauwereys Lace Lauwereys Lace: Filée SPRL | DUVILLIER Gebr BVBA | Doyen | Brusselle W | Sprangers Philip

Other related companies as Lauwereys Lace: Filée SPRL | DUVILLIER Gebr BVBA | Doyen | Brusselle W | Sprangers Philip

Lauwereys Lace is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lauwereys Lace, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03649078369. Het bedrijf Lauwereys Lace bevindt zich op het adres: Laarstraat 21B; 9320; Aalst (Nieuwerkerken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 798,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Lauwereys Lace zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lauwereys Lace is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauwereys Lace is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauwereys Lace, openstaande posities, locatie van Lauwereys Lace op de kaart.

Lauwereys Lace is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lauwereys Lace, company assigned to the tax number BE03649078369. The company Lauwereys Lace is located at the address: Laarstraat 21B; 9320; Aalst (Nieuwerkerken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 798,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Lauwereys Lace were not found.
The main activity of Lauwereys Lace is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauwereys Lace is not available. You also can look at reviews of Lauwereys Lace, open positions, location of Lauwereys Lace on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauwereys Lace, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauwereys Lace, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauwereys Lace, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauwereys Lace, employees, financial statistics.