Gouwy M.

Contactgegevens Gouwy M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gouwy M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gouwy M.

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Chaussée de Haecht 988; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 242 91 01 (+32-02 242 91 01) 02 242 91 01 (+32-02 242 91 01)

Fax (fax): 02 242 91 01 (+32-02 242 91 01) 02 242 91 01 (+32-02 242 91 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gouwy M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gouwy M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gouwy M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gouwy M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gouwy M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gouwy M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gouwy M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gouwy M.
Products information Gouwy M.

BTW identificatienummer (tax): BE03694122314
Ondernemingsnummer: 3212646484
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Gouwy M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gouwy M.
(Get full report from official database of BE for Gouwy M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gouwy M.
Addition kinds of activities for Gouwy M.

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
22690301. Gevlochten goederen: bleken, verven of andere afwerkingen | Braided goods: bleaching, dyeing, or other finishings
35590304. Verpakkingseenheden, wieloverhaling | Pack-up assemblies, wheel overhaul
36250204. Relais, elektrische stroom | Relays, electric power
51490102. Margarine | Margarine
57319904. Marine radio's en radarmateriaal | Marine radios and radar equipment
91990104. Leveringsbureau, overheid | Supply agency, government

Werken bij Gouwy M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gouwy M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gouwy M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gouwy M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

Zoek naar antwoorden van Gouwy M. in sociale netwerken
Look for responds of Gouwy M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gouwy M.. Laat een reactie achter voor Gouwy M.. Gouwy M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gouwy M.. Leave a respond for Gouwy M.. Gouwy M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gouwy M. op de google maps. Adres en contacten Gouwy M.
Location of Gouwy M. on the google maps. Address and contacts of Gouwy M.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gouwy M. Gouwy M.: DELOBELLE-DEWAELE | BADMINTON CLUB NIEUWERKERKEN | SALON EERDEKENS | M. VANLANCKER | SEGAKOR

Other related companies as Gouwy M.: DELOBELLE-DEWAELE | BADMINTON CLUB NIEUWERKERKEN | SALON EERDEKENS | M. VANLANCKER | SEGAKOR

Gouwy M. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Gouwy M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03694122314. Het bedrijf Gouwy M. bevindt zich op het adres: Chaussée de Haecht 988; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Gouwy M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gouwy M. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gouwy M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gouwy M., openstaande posities, locatie van Gouwy M. op de kaart.

Gouwy M. is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Gouwy M., company assigned to the tax number BE03694122314. The company Gouwy M. is located at the address: Chaussée de Haecht 988; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Gouwy M. were not found.
The main activity of Gouwy M. is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gouwy M. is not available. You also can look at reviews of Gouwy M., open positions, location of Gouwy M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gouwy M., Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gouwy M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gouwy M., Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gouwy M., employees, financial statistics.