Kafuji

Contactgegevens Kafuji: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kafuji: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kafuji

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Emile Van Becelaere 26A Box 75; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 660 75 65 (+32-02 660 75 65) 02 660 75 65 (+32-02 660 75 65)

Fax (fax): 02 675 10 04 (+32-02 675 10 04) 02 675 10 04 (+32-02 675 10 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kafuji: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kafuji"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kafuji"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kafuji, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kafuji. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kafuji, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kafuji. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kafuji
Products information Kafuji

BTW identificatienummer (tax): BE02076385498
Ondernemingsnummer: 4774353027
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Kafuji zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kafuji
(Get full report from official database of BE for Kafuji)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kafuji
Addition kinds of activities for Kafuji

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
33519904. Uitgedrukte vormen, nec, koper en koperlegering | Extruded shapes, nec, copper and copper alloy
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
51479903. Vlees, gehard of gerookt | Meats, cured or smoked
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service

Werken bij Kafuji: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kafuji: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kafuji. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kafuji. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

Zoek naar antwoorden van Kafuji in sociale netwerken
Look for responds of Kafuji in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kafuji. Laat een reactie achter voor Kafuji. Kafuji bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kafuji. Leave a respond for Kafuji. Kafuji on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kafuji op de google maps. Adres en contacten Kafuji
Location of Kafuji on the google maps. Address and contacts of Kafuji

Andere gerelateerde bedrijven als come Kafuji Kafuji: W.R.T. | Gierling Vincent SPRL | EUROPA-S.C.A. EXPRESS | F. LONGHEVAL | TEC Scale Organization

Other related companies as Kafuji: W.R.T. | Gierling Vincent SPRL | EUROPA-S.C.A. EXPRESS | F. LONGHEVAL | TEC Scale Organization

Kafuji is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kafuji, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02076385498. Het bedrijf Kafuji bevindt zich op het adres: Avenue Emile Van Becelaere 26A Box 75; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Kafuji zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kafuji is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kafuji is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kafuji, openstaande posities, locatie van Kafuji op de kaart.

Kafuji is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kafuji, company assigned to the tax number BE02076385498. The company Kafuji is located at the address: Avenue Emile Van Becelaere 26A Box 75; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Kafuji were not found.
The main activity of Kafuji is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kafuji is not available. You also can look at reviews of Kafuji, open positions, location of Kafuji on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kafuji, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kafuji, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kafuji, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kafuji, employees, financial statistics.