JUWELEN DOM HENRI BVBA

Contactgegevens JUWELEN DOM HENRI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUWELEN DOM HENRI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUWELEN DOM HENRI BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vestingstraat 53; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 27 24; 03 233 35 22; 03 233 94 88; 03 457 31 09 (+32-03 231 27 24; 03 233 35 22; 03 233 94 88; 03 457 31 09) 03 231 27 24; 03 233 35 22; 03 233 94 88; 03 457 31 09 (+32-03 231 27 24; 03 233 35 22; 03 233 94 88; 03 457 31 09)

Fax (fax): 03 233 29 39 (+32-03 233 29 39) 03 233 29 39 (+32-03 233 29 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUWELEN DOM HENRI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUWELEN DOM HENRI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUWELEN DOM HENRI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUWELEN DOM HENRI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUWELEN DOM HENRI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUWELEN DOM HENRI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUWELEN DOM HENRI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUWELEN DOM HENRI BVBA
Products information JUWELEN DOM HENRI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06981781005
Ondernemingsnummer: 3813049316
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Diamond - Dealers; Jewellers - Retail; Pearls

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUWELEN DOM HENRI BVBA
(Get full report from official database of BE for JUWELEN DOM HENRI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUWELEN DOM HENRI BVBA
Addition kinds of activities for JUWELEN DOM HENRI BVBA

379500. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
22580200. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
34440304. Dakdek, plaatmetaal | Roof deck, sheet metal
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
57319902. Elektronische consumentenapparatuur, nec | Consumer electronic equipment, nec
67269900. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec

Werken bij JUWELEN DOM HENRI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUWELEN DOM HENRI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUWELEN DOM HENRI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUWELEN DOM HENRI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Magazijnier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inscannen van tekeningen en documenten Correct in- en uitstockeren van goederen Beheersen van diverse SAP-transacties

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van JUWELEN DOM HENRI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JUWELEN DOM HENRI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUWELEN DOM HENRI BVBA. Laat een reactie achter voor JUWELEN DOM HENRI BVBA. JUWELEN DOM HENRI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUWELEN DOM HENRI BVBA. Leave a respond for JUWELEN DOM HENRI BVBA. JUWELEN DOM HENRI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUWELEN DOM HENRI BVBA op de google maps. Adres en contacten JUWELEN DOM HENRI BVBA
Location of JUWELEN DOM HENRI BVBA on the google maps. Address and contacts of JUWELEN DOM HENRI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JUWELEN DOM HENRI BVBA JUWELEN DOM HENRI BVBA: SPORT. NEVOK GRUITRODE | MESKENS | VC D.C.A. ST.GHISLAIN | FORM'AUTO | PETER GABRIEL

Other related companies as JUWELEN DOM HENRI BVBA: SPORT. NEVOK GRUITRODE | MESKENS | VC D.C.A. ST.GHISLAIN | FORM'AUTO | PETER GABRIEL

JUWELEN DOM HENRI BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUWELEN DOM HENRI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06981781005. Het bedrijf JUWELEN DOM HENRI BVBA bevindt zich op het adres: Vestingstraat 53; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Diamond - Dealers; Jewellers - Retail; Pearls.
De hoofdactiviteit van JUWELEN DOM HENRI BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUWELEN DOM HENRI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUWELEN DOM HENRI BVBA, openstaande posities, locatie van JUWELEN DOM HENRI BVBA op de kaart.

JUWELEN DOM HENRI BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUWELEN DOM HENRI BVBA, company assigned to the tax number BE06981781005. The company JUWELEN DOM HENRI BVBA is located at the address: Vestingstraat 53; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Diamond - Dealers; Jewellers - Retail; Pearls.
The main activity of JUWELEN DOM HENRI BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JUWELEN DOM HENRI BVBA is not available. You also can look at reviews of JUWELEN DOM HENRI BVBA, open positions, location of JUWELEN DOM HENRI BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUWELEN DOM HENRI BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUWELEN DOM HENRI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUWELEN DOM HENRI BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUWELEN DOM HENRI BVBA, employees, financial statistics.