J.S.A. Design & Wheels

Contactgegevens J.S.A. Design & Wheels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.S.A. Design & Wheels: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.S.A. Design & Wheels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 1; 9860; Oosterzele (Gijzenzele), België

Telefoon (phone): 09 362 47 57 (+32-09 362 47 57) 09 362 47 57 (+32-09 362 47 57)

Fax (fax): 09 362 47 57 (+32-09 362 47 57) 09 362 47 57 (+32-09 362 47 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.S.A. Design & Wheels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.S.A. Design & Wheels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.S.A. Design & Wheels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.S.A. Design & Wheels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.S.A. Design & Wheels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.S.A. Design & Wheels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.S.A. Design & Wheels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.S.A. Design & Wheels
Products information J.S.A. Design & Wheels

BTW identificatienummer (tax): BE01865722656
Ondernemingsnummer: 9020843505
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Tuning

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.S.A. Design & Wheels
(Get full report from official database of BE for J.S.A. Design & Wheels)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.S.A. Design & Wheels
Addition kinds of activities for J.S.A. Design & Wheels

22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
37110000. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair

Werken bij J.S.A. Design & Wheels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.S.A. Design & Wheels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.S.A. Design & Wheels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.S.A. Design & Wheels. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van J.S.A. Design & Wheels in sociale netwerken
Look for responds of J.S.A. Design & Wheels in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.S.A. Design & Wheels. Laat een reactie achter voor J.S.A. Design & Wheels. J.S.A. Design & Wheels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.S.A. Design & Wheels. Leave a respond for J.S.A. Design & Wheels. J.S.A. Design & Wheels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.S.A. Design & Wheels op de google maps. Adres en contacten J.S.A. Design & Wheels
Location of J.S.A. Design & Wheels on the google maps. Address and contacts of J.S.A. Design & Wheels

Andere gerelateerde bedrijven als come J.S.A. Design & Wheels J.S.A. Design & Wheels: Hacos NV | JEAN-PIERRE DERNI | PIETER VANTHEMSCHE | Cesyma SPRL | M. STOFFELS

Other related companies as J.S.A. Design & Wheels: Hacos NV | JEAN-PIERRE DERNI | PIETER VANTHEMSCHE | Cesyma SPRL | M. STOFFELS

J.S.A. Design & Wheels is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.S.A. Design & Wheels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01865722656. Het bedrijf J.S.A. Design & Wheels bevindt zich op het adres: Langestraat 1; 9860; Oosterzele (Gijzenzele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 284,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Tuning.
De hoofdactiviteit van J.S.A. Design & Wheels is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.S.A. Design & Wheels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.S.A. Design & Wheels, openstaande posities, locatie van J.S.A. Design & Wheels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J.S.A. Design & Wheels is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.S.A. Design & Wheels, company assigned to the tax number BE01865722656. The company J.S.A. Design & Wheels is located at the address: Langestraat 1; 9860; Oosterzele (Gijzenzele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 284,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Tuning.
The main activity of J.S.A. Design & Wheels is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.S.A. Design & Wheels is not available. You also can look at reviews of J.S.A. Design & Wheels, open positions, location of J.S.A. Design & Wheels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.S.A. Design & Wheels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.S.A. Design & Wheels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.S.A. Design & Wheels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.S.A. Design & Wheels, employees, financial statistics.