ILIAN MAATKLEDING TIELT

Contactgegevens ILIAN MAATKLEDING TIELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILIAN MAATKLEDING TIELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILIAN MAATKLEDING TIELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijkstraat 154; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 32 23 (+32-051 40 32 23) 051 40 32 23 (+32-051 40 32 23)

Fax (fax): +32 (4) 959-53-51 +32 (4) 959-53-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILIAN MAATKLEDING TIELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILIAN MAATKLEDING TIELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILIAN MAATKLEDING TIELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILIAN MAATKLEDING TIELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILIAN MAATKLEDING TIELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILIAN MAATKLEDING TIELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILIAN MAATKLEDING TIELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILIAN MAATKLEDING TIELT
Products information ILIAN MAATKLEDING TIELT

BTW identificatienummer (tax): BE08933776855
Ondernemingsnummer: 3034942626
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ILIAN MAATKLEDING TIELT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILIAN MAATKLEDING TIELT
(Get full report from official database of BE for ILIAN MAATKLEDING TIELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILIAN MAATKLEDING TIELT
Addition kinds of activities for ILIAN MAATKLEDING TIELT

07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
17990802. Lood branden | Lead burning
20119907. Worsten, uit vlees geslacht op het terrein | Sausages, from meat slaughtered on site
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
38250229. Spectrumanalysatoren | Spectrum analyzers
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners
82110207. Privé junior middelbare school | Private junior high school
86610201. Klooster | Convent

Werken bij ILIAN MAATKLEDING TIELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILIAN MAATKLEDING TIELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILIAN MAATKLEDING TIELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILIAN MAATKLEDING TIELT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van ILIAN MAATKLEDING TIELT in sociale netwerken
Look for responds of ILIAN MAATKLEDING TIELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILIAN MAATKLEDING TIELT. Laat een reactie achter voor ILIAN MAATKLEDING TIELT. ILIAN MAATKLEDING TIELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILIAN MAATKLEDING TIELT. Leave a respond for ILIAN MAATKLEDING TIELT. ILIAN MAATKLEDING TIELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILIAN MAATKLEDING TIELT op de google maps. Adres en contacten ILIAN MAATKLEDING TIELT
Location of ILIAN MAATKLEDING TIELT on the google maps. Address and contacts of ILIAN MAATKLEDING TIELT

Andere gerelateerde bedrijven als come ILIAN MAATKLEDING TIELT ILIAN MAATKLEDING TIELT: FE. DOMINICUS | Stal Masamo | J. VANRIJKEL | HUIS CARLOS | AMIRA-AYA

Other related companies as ILIAN MAATKLEDING TIELT: FE. DOMINICUS | Stal Masamo | J. VANRIJKEL | HUIS CARLOS | AMIRA-AYA

ILIAN MAATKLEDING TIELT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILIAN MAATKLEDING TIELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08933776855. Het bedrijf ILIAN MAATKLEDING TIELT bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 154; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in ILIAN MAATKLEDING TIELT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ILIAN MAATKLEDING TIELT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILIAN MAATKLEDING TIELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILIAN MAATKLEDING TIELT, openstaande posities, locatie van ILIAN MAATKLEDING TIELT op de kaart.

ILIAN MAATKLEDING TIELT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILIAN MAATKLEDING TIELT, company assigned to the tax number BE08933776855. The company ILIAN MAATKLEDING TIELT is located at the address: Kortrijkstraat 154; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in ILIAN MAATKLEDING TIELT were not found.
The main activity of ILIAN MAATKLEDING TIELT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ILIAN MAATKLEDING TIELT is not available. You also can look at reviews of ILIAN MAATKLEDING TIELT, open positions, location of ILIAN MAATKLEDING TIELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILIAN MAATKLEDING TIELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILIAN MAATKLEDING TIELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILIAN MAATKLEDING TIELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILIAN MAATKLEDING TIELT, employees, financial statistics.