IDEFIX

Contactgegevens IDEFIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDEFIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDEFIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Trade Mart; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 479 38 16 (+32-02 479 38 16) 02 479 38 16 (+32-02 479 38 16)

Fax (fax): 02 479 38 16 (+32-02 479 38 16) 02 479 38 16 (+32-02 479 38 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDEFIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDEFIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDEFIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDEFIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDEFIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDEFIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDEFIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDEFIX
Products information IDEFIX

BTW identificatienummer (tax): BE05239898681
Ondernemingsnummer: 3242309570
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in IDEFIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDEFIX
(Get full report from official database of BE for IDEFIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDEFIX
Addition kinds of activities for IDEFIX

222105. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
28190404. Potassiumchloride en cyanide | Potasssium chloride and cyanide
38420419. Walkers | Walkers
76992100. Gun diensten | Gun services

Werken bij IDEFIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDEFIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDEFIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDEFIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround talent in het magazijn (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: HET DARTELTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van IDEFIX in sociale netwerken
Look for responds of IDEFIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDEFIX. Laat een reactie achter voor IDEFIX. IDEFIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDEFIX. Leave a respond for IDEFIX. IDEFIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDEFIX op de google maps. Adres en contacten IDEFIX
Location of IDEFIX on the google maps. Address and contacts of IDEFIX

Andere gerelateerde bedrijven als come IDEFIX IDEFIX: LEMKENS | Risk Management Services | Multi Box NV | Adam Rita-Julie - Bureau 脿 Li猫ge | IT-DEVELOPMENTS

Other related companies as IDEFIX: LEMKENS | Risk Management Services | Multi Box NV | Adam Rita-Julie - Bureau 脿 Li猫ge | IT-DEVELOPMENTS

IDEFIX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDEFIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05239898681. Het bedrijf IDEFIX bevindt zich op het adres: Trade Mart; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 602,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in IDEFIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IDEFIX is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDEFIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDEFIX, openstaande posities, locatie van IDEFIX op de kaart.

IDEFIX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDEFIX, company assigned to the tax number BE05239898681. The company IDEFIX is located at the address: Trade Mart; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 602,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in IDEFIX were not found.
The main activity of IDEFIX is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IDEFIX is not available. You also can look at reviews of IDEFIX, open positions, location of IDEFIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDEFIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDEFIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDEFIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDEFIX, employees, financial statistics.