Horecameubel 2000

Contactgegevens Horecameubel 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horecameubel 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horecameubel 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Lobroekstraat 36; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 236 58 72; 0477 53 01 24 (+32-03 236 58 72; 0477 53 01 24) 03 236 58 72; 0477 53 01 24 (+32-03 236 58 72; 0477 53 01 24)

Fax (fax): 03 236 89 54 (+32-03 236 89 54) 03 236 89 54 (+32-03 236 89 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horecameubel 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horecameubel 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horecameubel 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horecameubel 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horecameubel 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horecameubel 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horecameubel 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horecameubel 2000
Products information Horecameubel 2000

BTW identificatienummer (tax): BE08173522949
Ondernemingsnummer: 8374298095
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Cafes - Installation & equipments

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horecameubel 2000
(Get full report from official database of BE for Horecameubel 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horecameubel 2000
Addition kinds of activities for Horecameubel 2000

799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
28210102. Ester gom | Ester gum
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec

Werken bij Horecameubel 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horecameubel 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horecameubel 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horecameubel 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van Horecameubel 2000 in sociale netwerken
Look for responds of Horecameubel 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horecameubel 2000. Laat een reactie achter voor Horecameubel 2000. Horecameubel 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horecameubel 2000. Leave a respond for Horecameubel 2000. Horecameubel 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horecameubel 2000 op de google maps. Adres en contacten Horecameubel 2000
Location of Horecameubel 2000 on the google maps. Address and contacts of Horecameubel 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come Horecameubel 2000 Horecameubel 2000: SERVICE FACILITY MANAGEMENT | PLUS ALUMINIUM | H?TEL DES VENTES HORTA | St-Ermelindis | Vagant (De)

Other related companies as Horecameubel 2000: SERVICE FACILITY MANAGEMENT | PLUS ALUMINIUM | H?TEL DES VENTES HORTA | St-Ermelindis | Vagant (De)

Horecameubel 2000 is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horecameubel 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08173522949. Het bedrijf Horecameubel 2000 bevindt zich op het adres: Lange Lobroekstraat 36; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Cafes - Installation & equipments.
De hoofdactiviteit van Horecameubel 2000 is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horecameubel 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horecameubel 2000, openstaande posities, locatie van Horecameubel 2000 op de kaart.

Horecameubel 2000 is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horecameubel 2000, company assigned to the tax number BE08173522949. The company Horecameubel 2000 is located at the address: Lange Lobroekstraat 36; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Cafes - Installation & equipments.
The main activity of Horecameubel 2000 is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Horecameubel 2000 is not available. You also can look at reviews of Horecameubel 2000, open positions, location of Horecameubel 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horecameubel 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horecameubel 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horecameubel 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horecameubel 2000, employees, financial statistics.