Hacoustic Belgium BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Hacoustic Belgium BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • Hacoustic Belgium BVBA

Contactgegevens Hacoustic Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hacoustic Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hacoustic Belgium BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krimstraat 2; 3665; As, België

Telefoon (phone): 089 65 93 57 (+32-089 65 93 57) 089 65 93 57 (+32-089 65 93 57)

Fax (fax): 089 65 95 04 (+32-089 65 95 04) 089 65 95 04 (+32-089 65 95 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hacoustic Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hacoustic Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hacoustic Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hacoustic Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hacoustic Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hacoustic Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hacoustic Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hacoustic Belgium BVBA
Products information Hacoustic Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02856689453
Ondernemingsnummer: 1670989990
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Hacoustic Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hacoustic Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Hacoustic Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hacoustic Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Hacoustic Belgium BVBA

225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
22111000. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
75490100. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
94110404. Administratie van educatieve programma's, lokale overheid | Administration of educational programs, local government

Werken bij Hacoustic Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hacoustic Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hacoustic Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hacoustic Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van Hacoustic Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Hacoustic Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hacoustic Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Hacoustic Belgium BVBA. Hacoustic Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hacoustic Belgium BVBA. Leave a respond for Hacoustic Belgium BVBA. Hacoustic Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hacoustic Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Hacoustic Belgium BVBA
Location of Hacoustic Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Hacoustic Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hacoustic Belgium BVBA Hacoustic Belgium BVBA: Jacobs P (Boot en Bouw) | MARK SIMOENS | Brady NV | RIADATA SYSTEMS | Tombeur Anne

Other related companies as Hacoustic Belgium BVBA: Jacobs P (Boot en Bouw) | MARK SIMOENS | Brady NV | RIADATA SYSTEMS | Tombeur Anne

Hacoustic Belgium BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hacoustic Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02856689453. Het bedrijf Hacoustic Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Krimstraat 2; 3665; As. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 832,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Hacoustic Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hacoustic Belgium BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hacoustic Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hacoustic Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Hacoustic Belgium BVBA op de kaart.

Hacoustic Belgium BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hacoustic Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE02856689453. The company Hacoustic Belgium BVBA is located at the address: Krimstraat 2; 3665; As. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 832,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Hacoustic Belgium BVBA were not found.
The main activity of Hacoustic Belgium BVBA is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hacoustic Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Hacoustic Belgium BVBA, open positions, location of Hacoustic Belgium BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hacoustic Belgium BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hacoustic Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hacoustic Belgium BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hacoustic Belgium BVBA, employees, financial statistics.