Grandblaise-Van De Ginste

Contactgegevens Grandblaise-Van De Ginste: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grandblaise-Van De Ginste: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grandblaise-Van De Ginste

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gaverse steenweg 86; 9860; Oosterzele (Scheldewindeke), België

Telefoon (phone): 09 362 39 26; 09 362 39 27 (+32-09 362 39 26; 09 362 39 27) 09 362 39 26; 09 362 39 27 (+32-09 362 39 26; 09 362 39 27)

Fax (fax): 09 362 39 27 (+32-09 362 39 27) 09 362 39 27 (+32-09 362 39 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grandblaise-Van De Ginste: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grandblaise-Van De Ginste"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grandblaise-Van De Ginste"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grandblaise-Van De Ginste, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grandblaise-Van De Ginste. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grandblaise-Van De Ginste, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grandblaise-Van De Ginste. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grandblaise-Van De Ginste
Products information Grandblaise-Van De Ginste

BTW identificatienummer (tax): BE02566650390
Ondernemingsnummer: 1627044677
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Grandblaise-Van De Ginste zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grandblaise-Van De Ginste
(Get full report from official database of BE for Grandblaise-Van De Ginste)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grandblaise-Van De Ginste
Addition kinds of activities for Grandblaise-Van De Ginste

738400. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
07820200. Grasdiensten | Lawn services
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
28990108. Wierook | Incense
30699904. Film, rubber | Film, rubber
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
51379903. Rack merchandise jobbers | Rack merchandise jobbers

Werken bij Grandblaise-Van De Ginste: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grandblaise-Van De Ginste: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grandblaise-Van De Ginste. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grandblaise-Van De Ginste. Looking for open vacancies in other companies

  • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

  • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

Zoek naar antwoorden van Grandblaise-Van De Ginste in sociale netwerken
Look for responds of Grandblaise-Van De Ginste in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grandblaise-Van De Ginste. Laat een reactie achter voor Grandblaise-Van De Ginste. Grandblaise-Van De Ginste bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grandblaise-Van De Ginste. Leave a respond for Grandblaise-Van De Ginste. Grandblaise-Van De Ginste on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grandblaise-Van De Ginste op de google maps. Adres en contacten Grandblaise-Van De Ginste
Location of Grandblaise-Van De Ginste on the google maps. Address and contacts of Grandblaise-Van De Ginste

Andere gerelateerde bedrijven als come Grandblaise-Van De Ginste Grandblaise-Van De Ginste: BROCOLI THةآTRE | Reginster B-La reverdie | IMPERIAL SUN & FITNESS | L.C. COURTOIS | DI

Other related companies as Grandblaise-Van De Ginste: BROCOLI THةآTRE | Reginster B-La reverdie | IMPERIAL SUN & FITNESS | L.C. COURTOIS | DI

Grandblaise-Van De Ginste is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grandblaise-Van De Ginste, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02566650390. Het bedrijf Grandblaise-Van De Ginste bevindt zich op het adres: Gaverse steenweg 86; 9860; Oosterzele (Scheldewindeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Grandblaise-Van De Ginste zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grandblaise-Van De Ginste is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grandblaise-Van De Ginste is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grandblaise-Van De Ginste, openstaande posities, locatie van Grandblaise-Van De Ginste op de kaart.

Grandblaise-Van De Ginste is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grandblaise-Van De Ginste, company assigned to the tax number BE02566650390. The company Grandblaise-Van De Ginste is located at the address: Gaverse steenweg 86; 9860; Oosterzele (Scheldewindeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Grandblaise-Van De Ginste were not found.
The main activity of Grandblaise-Van De Ginste is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Grandblaise-Van De Ginste is not available. You also can look at reviews of Grandblaise-Van De Ginste, open positions, location of Grandblaise-Van De Ginste on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grandblaise-Van De Ginste, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grandblaise-Van De Ginste, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grandblaise-Van De Ginste, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grandblaise-Van De Ginste, employees, financial statistics.