Geurts Verfgroothandel

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Geurts Verfgroothandel
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Geurts Verfgroothandel

Contactgegevens Geurts Verfgroothandel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geurts Verfgroothandel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geurts Verfgroothandel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindestraat 75; 3620; Lanaken (Veldwezelt), België

Telefoon (phone): 089 71 13 90 (+32-089 71 13 90) 089 71 13 90 (+32-089 71 13 90)

Fax (fax): 089 71 13 78 (+32-089 71 13 78) 089 71 13 78 (+32-089 71 13 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geurts Verfgroothandel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geurts Verfgroothandel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geurts Verfgroothandel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geurts Verfgroothandel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geurts Verfgroothandel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geurts Verfgroothandel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geurts Verfgroothandel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geurts Verfgroothandel
Products information Geurts Verfgroothandel

BTW identificatienummer (tax): BE08835723876
Ondernemingsnummer: 7264404296
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geurts Verfgroothandel
(Get full report from official database of BE for Geurts Verfgroothandel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geurts Verfgroothandel
Addition kinds of activities for Geurts Verfgroothandel

8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
23370100. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
28650105. azobenzeen | Azobenzene
39910101. Duw bezems | Push brooms
60999907. Uitgifte van geldorders | Money order issuance
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs

Werken bij Geurts Verfgroothandel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geurts Verfgroothandel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geurts Verfgroothandel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geurts Verfgroothandel. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Geurts Verfgroothandel in sociale netwerken
Look for responds of Geurts Verfgroothandel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geurts Verfgroothandel. Laat een reactie achter voor Geurts Verfgroothandel. Geurts Verfgroothandel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geurts Verfgroothandel. Leave a respond for Geurts Verfgroothandel. Geurts Verfgroothandel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geurts Verfgroothandel op de google maps. Adres en contacten Geurts Verfgroothandel
Location of Geurts Verfgroothandel on the google maps. Address and contacts of Geurts Verfgroothandel

Andere gerelateerde bedrijven als come Geurts Verfgroothandel Geurts Verfgroothandel: De Langhe H | ALEX DE CRAEMER | JACQUES VAN DE VOORDE | LABORATORIUM SMEETS | DELECAUT, JEAN MICHEL

Other related companies as Geurts Verfgroothandel: De Langhe H | ALEX DE CRAEMER | JACQUES VAN DE VOORDE | LABORATORIUM SMEETS | DELECAUT, JEAN MICHEL

Geurts Verfgroothandel is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geurts Verfgroothandel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08835723876. Het bedrijf Geurts Verfgroothandel bevindt zich op het adres: Lindestraat 75; 3620; Lanaken (Veldwezelt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Geurts Verfgroothandel is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geurts Verfgroothandel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geurts Verfgroothandel, openstaande posities, locatie van Geurts Verfgroothandel op de kaart.

Geurts Verfgroothandel is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geurts Verfgroothandel, company assigned to the tax number BE08835723876. The company Geurts Verfgroothandel is located at the address: Lindestraat 75; 3620; Lanaken (Veldwezelt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.^^Wallpaper - Mfg. & Whol..
The main activity of Geurts Verfgroothandel is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Geurts Verfgroothandel is not available. You also can look at reviews of Geurts Verfgroothandel, open positions, location of Geurts Verfgroothandel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geurts Verfgroothandel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geurts Verfgroothandel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geurts Verfgroothandel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geurts Verfgroothandel, employees, financial statistics.