Fontaine-Beauvois

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Fontaine-Beauvois
Private companiesFood Stores • Fontaine-Beauvois

Contactgegevens Fontaine-Beauvois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fontaine-Beauvois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fontaine-Beauvois

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Glacerie 122; 6180; Courcelles, België

Telefoon (phone): 071 46 85 40; 071 20 45 40 (+32-071 46 85 40; 071 20 45 40) 071 46 85 40; 071 20 45 40 (+32-071 46 85 40; 071 20 45 40)

Fax (fax): 071 32 35 75 (+32-071 32 35 75) 071 32 35 75 (+32-071 32 35 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fontaine-Beauvois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fontaine-Beauvois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fontaine-Beauvois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fontaine-Beauvois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fontaine-Beauvois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fontaine-Beauvois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fontaine-Beauvois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fontaine-Beauvois
Products information Fontaine-Beauvois

BTW identificatienummer (tax): BE06534912109
Ondernemingsnummer: 3046478271
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Fontaine-Beauvois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fontaine-Beauvois
(Get full report from official database of BE for Fontaine-Beauvois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fontaine-Beauvois
Addition kinds of activities for Fontaine-Beauvois

381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
809200. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
28210218. Styreen-acrylonitiele harsen | Styrene-acrylonitile resins
34979911. Zinkfolie | Zinc foil
38250216. Lab standaarden, elektrisch: weerstand, inductie, capaciteit | Lab standards, electric: resistance, inductance, capacitance
38290702. thermokoppels | Thermocouples
50830305. Graan liften apparatuur en benodigdheden | Grain elevators equipment and supplies
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service
96419904. Provincie agrarische agent, overheid | County agricultural agent, government

Werken bij Fontaine-Beauvois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fontaine-Beauvois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fontaine-Beauvois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fontaine-Beauvois. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van Fontaine-Beauvois in sociale netwerken
Look for responds of Fontaine-Beauvois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fontaine-Beauvois. Laat een reactie achter voor Fontaine-Beauvois. Fontaine-Beauvois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fontaine-Beauvois. Leave a respond for Fontaine-Beauvois. Fontaine-Beauvois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fontaine-Beauvois op de google maps. Adres en contacten Fontaine-Beauvois
Location of Fontaine-Beauvois on the google maps. Address and contacts of Fontaine-Beauvois

Andere gerelateerde bedrijven als come Fontaine-Beauvois Fontaine-Beauvois: SAVRANDIAM | Accountantskantoor Comove BVBA | FRANCK VANSPAUWEN | Bro-Tec NV | Hepp

Other related companies as Fontaine-Beauvois: SAVRANDIAM | Accountantskantoor Comove BVBA | FRANCK VANSPAUWEN | Bro-Tec NV | Hepp

Fontaine-Beauvois is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fontaine-Beauvois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06534912109. Het bedrijf Fontaine-Beauvois bevindt zich op het adres: Rue de la Glacerie 122; 6180; Courcelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 290,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Fontaine-Beauvois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fontaine-Beauvois is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fontaine-Beauvois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fontaine-Beauvois, openstaande posities, locatie van Fontaine-Beauvois op de kaart.

Fontaine-Beauvois is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fontaine-Beauvois, company assigned to the tax number BE06534912109. The company Fontaine-Beauvois is located at the address: Rue de la Glacerie 122; 6180; Courcelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 290,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Fontaine-Beauvois were not found.
The main activity of Fontaine-Beauvois is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Fontaine-Beauvois is not available. You also can look at reviews of Fontaine-Beauvois, open positions, location of Fontaine-Beauvois on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fontaine-Beauvois, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fontaine-Beauvois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fontaine-Beauvois, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fontaine-Beauvois, employees, financial statistics.