HENSCHEL ENGINEERING NV

Contactgegevens HENSCHEL ENGINEERING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENSCHEL ENGINEERING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENSCHEL ENGINEERING NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Boomsesteenweg 604-606 2610 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-30-87-50 32-38-30-87-50

Fax (fax): 32-38-30-86-00 32-38-30-86-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENSCHEL ENGINEERING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENSCHEL ENGINEERING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENSCHEL ENGINEERING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENSCHEL ENGINEERING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENSCHEL ENGINEERING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENSCHEL ENGINEERING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENSCHEL ENGINEERING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENSCHEL ENGINEERING NV
Products information HENSCHEL ENGINEERING NV

BTW identificatienummer (tax): BE05999877929
Ondernemingsnummer: 8351776123
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HENSCHEL ENGINEERING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cranes and gantries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENSCHEL ENGINEERING NV
(Get full report from official database of BE for HENSCHEL ENGINEERING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENSCHEL ENGINEERING NV
Addition kinds of activities for HENSCHEL ENGINEERING NV

171103. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
501499. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
14110105. Marmeren, afmeting-steengroeven | Marble, dimension-quarrying
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
20770102. Veermaaltijd, behalve als diervoeder | Feather meal, except as animal feed
50789900. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
79339903. Tien pin centre | Ten pin center

Werken bij HENSCHEL ENGINEERING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENSCHEL ENGINEERING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENSCHEL ENGINEERING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENSCHEL ENGINEERING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van HENSCHEL ENGINEERING NV in sociale netwerken
Look for responds of HENSCHEL ENGINEERING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENSCHEL ENGINEERING NV. Laat een reactie achter voor HENSCHEL ENGINEERING NV. HENSCHEL ENGINEERING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENSCHEL ENGINEERING NV. Leave a respond for HENSCHEL ENGINEERING NV. HENSCHEL ENGINEERING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENSCHEL ENGINEERING NV op de google maps. Adres en contacten HENSCHEL ENGINEERING NV
Location of HENSCHEL ENGINEERING NV on the google maps. Address and contacts of HENSCHEL ENGINEERING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HENSCHEL ENGINEERING NV HENSCHEL ENGINEERING NV: Effects Direct Marketing & Communication | EECKMAN | CHR. ROBBE | Drie Gapers (De) | KAREL VANDENPUT

Other related companies as HENSCHEL ENGINEERING NV: Effects Direct Marketing & Communication | EECKMAN | CHR. ROBBE | Drie Gapers (De) | KAREL VANDENPUT

HENSCHEL ENGINEERING NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is HENSCHEL ENGINEERING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05999877929. Het bedrijf HENSCHEL ENGINEERING NV bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 604-606 2610 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cranes and gantries. Producten gemaakt in HENSCHEL ENGINEERING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENSCHEL ENGINEERING NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENSCHEL ENGINEERING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENSCHEL ENGINEERING NV, openstaande posities, locatie van HENSCHEL ENGINEERING NV op de kaart.

HENSCHEL ENGINEERING NV is a company, that was registered 1991 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is HENSCHEL ENGINEERING NV, company assigned to the tax number BE05999877929. The company HENSCHEL ENGINEERING NV is located at the address: Boomsesteenweg 604-606 2610 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cranes and gantries. Products created in HENSCHEL ENGINEERING NV were not found.
The main activity of HENSCHEL ENGINEERING NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HENSCHEL ENGINEERING NV is not available. You also can look at reviews of HENSCHEL ENGINEERING NV, open positions, location of HENSCHEL ENGINEERING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENSCHEL ENGINEERING NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENSCHEL ENGINEERING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENSCHEL ENGINEERING NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENSCHEL ENGINEERING NV, employees, financial statistics.