DIFFUSION STAN SPRL

Contactgegevens DIFFUSION STAN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIFFUSION STAN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIFFUSION STAN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dautzenberg 65 Box 4; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 644 00 45; 0475 26 36 60 (+32-02 644 00 45; 0475 26 36 60) 02 644 00 45; 0475 26 36 60 (+32-02 644 00 45; 0475 26 36 60)

Fax (fax): 02 644 23 22 (+32-02 644 23 22) 02 644 23 22 (+32-02 644 23 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIFFUSION STAN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIFFUSION STAN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIFFUSION STAN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIFFUSION STAN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIFFUSION STAN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIFFUSION STAN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIFFUSION STAN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIFFUSION STAN SPRL
Products information DIFFUSION STAN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06559631347
Ondernemingsnummer: 7652496337
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Uniforms

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIFFUSION STAN SPRL
(Get full report from official database of BE for DIFFUSION STAN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIFFUSION STAN SPRL
Addition kinds of activities for DIFFUSION STAN SPRL

287399. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
327400. Limoen | Lime
26210105. Patroonweefsel | Pattern tissue
33121003. Plate, terne | Plate, terne
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy

Werken bij DIFFUSION STAN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIFFUSION STAN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIFFUSION STAN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIFFUSION STAN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van DIFFUSION STAN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DIFFUSION STAN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIFFUSION STAN SPRL. Laat een reactie achter voor DIFFUSION STAN SPRL. DIFFUSION STAN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIFFUSION STAN SPRL. Leave a respond for DIFFUSION STAN SPRL. DIFFUSION STAN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIFFUSION STAN SPRL op de google maps. Adres en contacten DIFFUSION STAN SPRL
Location of DIFFUSION STAN SPRL on the google maps. Address and contacts of DIFFUSION STAN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DIFFUSION STAN SPRL DIFFUSION STAN SPRL: ANDRةA | LE CRETA | EDDY RYCKAERT | M. & N. UZAL-DECO | C.L.X. CONCEPTION

Other related companies as DIFFUSION STAN SPRL: ANDRةA | LE CRETA | EDDY RYCKAERT | M. & N. UZAL-DECO | C.L.X. CONCEPTION

DIFFUSION STAN SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIFFUSION STAN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06559631347. Het bedrijf DIFFUSION STAN SPRL bevindt zich op het adres: Rue Dautzenberg 65 Box 4; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Uniforms.
De hoofdactiviteit van DIFFUSION STAN SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIFFUSION STAN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIFFUSION STAN SPRL, openstaande posities, locatie van DIFFUSION STAN SPRL op de kaart.

DIFFUSION STAN SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIFFUSION STAN SPRL, company assigned to the tax number BE06559631347. The company DIFFUSION STAN SPRL is located at the address: Rue Dautzenberg 65 Box 4; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Uniforms.
The main activity of DIFFUSION STAN SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIFFUSION STAN SPRL is not available. You also can look at reviews of DIFFUSION STAN SPRL, open positions, location of DIFFUSION STAN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIFFUSION STAN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIFFUSION STAN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIFFUSION STAN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIFFUSION STAN SPRL, employees, financial statistics.