Diamond Jewelry Manufac Ltd

Contactgegevens Diamond Jewelry Manufac Ltd: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diamond Jewelry Manufac Ltd: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diamond Jewelry Manufac Ltd

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pelikaansstraat 62; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 36 50; 03 234 17 05 (+32-03 232 36 50; 03 234 17 05) 03 232 36 50; 03 234 17 05 (+32-03 232 36 50; 03 234 17 05)

Fax (fax): 03 234 17 81 (+32-03 234 17 81) 03 234 17 81 (+32-03 234 17 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diamond Jewelry Manufac Ltd: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diamond Jewelry Manufac Ltd"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diamond Jewelry Manufac Ltd"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diamond Jewelry Manufac Ltd, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diamond Jewelry Manufac Ltd. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diamond Jewelry Manufac Ltd, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diamond Jewelry Manufac Ltd. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diamond Jewelry Manufac Ltd
Products information Diamond Jewelry Manufac Ltd

BTW identificatienummer (tax): BE04406585693
Ondernemingsnummer: 6968322753
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Diamond Jewelry Manufac Ltd zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diamond Jewelry Manufac Ltd
(Get full report from official database of BE for Diamond Jewelry Manufac Ltd)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diamond Jewelry Manufac Ltd
Addition kinds of activities for Diamond Jewelry Manufac Ltd

23539911. Zijden hoeden | Silk hats
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
82119903. Middelbare school, junior of senior, nec | High school, junior or senior, nec

Werken bij Diamond Jewelry Manufac Ltd: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diamond Jewelry Manufac Ltd: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diamond Jewelry Manufac Ltd. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diamond Jewelry Manufac Ltd. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Diamond Jewelry Manufac Ltd in sociale netwerken
Look for responds of Diamond Jewelry Manufac Ltd in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diamond Jewelry Manufac Ltd. Laat een reactie achter voor Diamond Jewelry Manufac Ltd. Diamond Jewelry Manufac Ltd bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diamond Jewelry Manufac Ltd. Leave a respond for Diamond Jewelry Manufac Ltd. Diamond Jewelry Manufac Ltd on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diamond Jewelry Manufac Ltd op de google maps. Adres en contacten Diamond Jewelry Manufac Ltd
Location of Diamond Jewelry Manufac Ltd on the google maps. Address and contacts of Diamond Jewelry Manufac Ltd

Andere gerelateerde bedrijven als come Diamond Jewelry Manufac Ltd Diamond Jewelry Manufac Ltd: NELEN | Cherton J | Grigorieff Gheorguii | UPEK | JOZEF NUYTS

Other related companies as Diamond Jewelry Manufac Ltd: NELEN | Cherton J | Grigorieff Gheorguii | UPEK | JOZEF NUYTS

Diamond Jewelry Manufac Ltd is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Diamond Jewelry Manufac Ltd, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04406585693. Het bedrijf Diamond Jewelry Manufac Ltd bevindt zich op het adres: Pelikaansstraat 62; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Diamond Jewelry Manufac Ltd zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diamond Jewelry Manufac Ltd is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diamond Jewelry Manufac Ltd is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diamond Jewelry Manufac Ltd, openstaande posities, locatie van Diamond Jewelry Manufac Ltd op de kaart.

Diamond Jewelry Manufac Ltd is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Diamond Jewelry Manufac Ltd, company assigned to the tax number BE04406585693. The company Diamond Jewelry Manufac Ltd is located at the address: Pelikaansstraat 62; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Diamond Jewelry Manufac Ltd were not found.
The main activity of Diamond Jewelry Manufac Ltd is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Diamond Jewelry Manufac Ltd is not available. You also can look at reviews of Diamond Jewelry Manufac Ltd, open positions, location of Diamond Jewelry Manufac Ltd on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diamond Jewelry Manufac Ltd, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diamond Jewelry Manufac Ltd, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diamond Jewelry Manufac Ltd, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diamond Jewelry Manufac Ltd, employees, financial statistics.