DE MEUTTER PAUL W CV

Contactgegevens DE MEUTTER PAUL W CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MEUTTER PAUL W CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MEUTTER PAUL W CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 13B; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 25 03 78 (+32-015 25 03 78) 015 25 03 78 (+32-015 25 03 78)

Fax (fax): 015 25 03 80 (+32-015 25 03 80) 015 25 03 80 (+32-015 25 03 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MEUTTER PAUL W CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MEUTTER PAUL W CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MEUTTER PAUL W CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MEUTTER PAUL W CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MEUTTER PAUL W CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MEUTTER PAUL W CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MEUTTER PAUL W CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MEUTTER PAUL W CV
Products information DE MEUTTER PAUL W CV

BTW identificatienummer (tax): BE09089233398
Ondernemingsnummer: 2001678466
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Electric contractors - Housewiring; Electrical heating; Air conditioning - Installation; Electric contractors - Industrial; Alarm systems - Installation; Domotics

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MEUTTER PAUL W CV
(Get full report from official database of BE for DE MEUTTER PAUL W CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MEUTTER PAUL W CV
Addition kinds of activities for DE MEUTTER PAUL W CV

502399. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
22519902. Panty slang | Panty hose
24119900. Logging, nec | Logging, nec
28340600. dermatologica | Dermatologicals
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
35440000. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures

Werken bij DE MEUTTER PAUL W CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MEUTTER PAUL W CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MEUTTER PAUL W CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MEUTTER PAUL W CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Magazijnier (M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in distributie van goederen in de automotive sector. Zijn we op zoek naar magazijniers.

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van DE MEUTTER PAUL W CV in sociale netwerken
Look for responds of DE MEUTTER PAUL W CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MEUTTER PAUL W CV. Laat een reactie achter voor DE MEUTTER PAUL W CV. DE MEUTTER PAUL W CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MEUTTER PAUL W CV. Leave a respond for DE MEUTTER PAUL W CV. DE MEUTTER PAUL W CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MEUTTER PAUL W CV op de google maps. Adres en contacten DE MEUTTER PAUL W CV
Location of DE MEUTTER PAUL W CV on the google maps. Address and contacts of DE MEUTTER PAUL W CV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MEUTTER PAUL W CV DE MEUTTER PAUL W CV: JEAN BRICHARD | STYLE & COLOUR CONSULTING | Goethals M | P. DE GROOF | De Dobbelaere H

Other related companies as DE MEUTTER PAUL W CV: JEAN BRICHARD | STYLE & COLOUR CONSULTING | Goethals M | P. DE GROOF | De Dobbelaere H

DE MEUTTER PAUL W CV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MEUTTER PAUL W CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09089233398. Het bedrijf DE MEUTTER PAUL W CV bevindt zich op het adres: Industriepark 13B; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Electrical heating; Air conditioning - Installation; Electric contractors - Industrial; Alarm systems - Installation; Domotics.
De hoofdactiviteit van DE MEUTTER PAUL W CV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MEUTTER PAUL W CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MEUTTER PAUL W CV, openstaande posities, locatie van DE MEUTTER PAUL W CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE MEUTTER PAUL W CV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MEUTTER PAUL W CV, company assigned to the tax number BE09089233398. The company DE MEUTTER PAUL W CV is located at the address: Industriepark 13B; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Electric contractors - Housewiring; Electrical heating; Air conditioning - Installation; Electric contractors - Industrial; Alarm systems - Installation; Domotics.
The main activity of DE MEUTTER PAUL W CV is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MEUTTER PAUL W CV is not available. You also can look at reviews of DE MEUTTER PAUL W CV, open positions, location of DE MEUTTER PAUL W CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MEUTTER PAUL W CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MEUTTER PAUL W CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MEUTTER PAUL W CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MEUTTER PAUL W CV, employees, financial statistics.